ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ελένη Γαλεράκη τρέχει από άκρη σε άκρη την Κρήτη: Μαραθώνιος ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια

0

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Μικρασιατών, κάτι καλό γίνεται. Οι πολίτες παίρνουν την πρωτοβουλία και λένε δυνατά: Δεν πάει άλλο. Όχι άλλοι άνθρωποι νεκροί στους δρόμους της Κρήτης.

Ελάτε να φωνάξουμε δυνατά.

Μαζί με το κορίτσι που θα δέσει τα κορδόνια των αθλητικών του παπουτσιών, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει να τρέχει από τις 09.30 το πρωί. Από την Ιεράπετρα. Την Ελένη Γαλεράκη από τον Καλονύχτη Ρεθύμνου.

Θα τρέχει στον εθνικό δρόμο της Κρήτης, κάθε μέρα. Από ένα μαραθώνιο. Την ημέρα. Για να σταματήσει μετά από 7 ημέρες, έχοντας φτάσει στην άκρη του νησιού, στα Χανιά. Θα τρέχει με το σύνθημα στην πλάτη της: Καλό δρόμο!

Η Ελένη θα είναι στο Πέραμα το ίδιο μεσημέρι  και θα τρέξει μέχρι το Ρέθυμνο  συνοδεία φίλων και εθελοντών. Θα σταματήσει στην πλατεία Μικρασιατών όπου θα γίνει η εκδήλωση υποδοχής της και σημαντικές ομιλίες για τα τροχαία ατυχήματα και την πρόληψη. Θα είναι καλό να είναι εκεί τα παιδιά, κυρίως. Προτρέψτε τα και συνοδεύστε τα.

-Οι άνθρωποι, οι νέοι άνθρωποι πρέπει να προστατευτούν. Να ακούσουν πως μια στιγμή αβλεψίας μπορεί να σημαδέψει όλη τους τη ζωή. Οι δρόμοι της Κρήτης δεν είναι ασφαλείς. Κακοτεχνίες στις υποδομές  λοιπόν σε συνδυασμό με απροσεξία των οδηγών φέρνει απώλειες για τις οποίες θέλουμε να φωνάξουμε: Μέχρι εδώ .

-Ο «Καλός δρόμος» είναι ο Μαραθώνιος ευαισθητοποίησης για την οδική ασφάλεια  στην Κρήτη.  Από την υπερμαραθωνοδρόμο Ελένη Γαλεράκη και την ομάδα της Cretan Wild. Αφιλοκερδής δράση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και πλήθους εθελοντών που θέλουν να φωνάξουν: Καλό δρόμο!

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ