ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρεθυμνιώτης τερματοφύλακας του Παγκρήτιου Camp μιλάει για τις εντυπώσεις τους από 𝝦𝝖𝝘𝝞𝝤 𝝗𝝖𝝘𝝞𝝚𝝟𝝖𝝢𝝤 & 𝝖𝝩𝝠𝝚𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝡𝝖𝝙𝝦𝝞𝝩𝝜𝝨

0

Τις εκπληκτικές εντυπώσεις του από την πρωτοποριακή εμπειρία εκπαίδευσης και αξιολόγησης από μεγάλους συλλόγους όπως οι 𝝦𝝖𝝘𝝞𝝤 𝝗𝝖𝝘𝝞𝝚𝝟𝝖𝝢𝝤 & 𝝖𝝩𝝠𝝚𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝡𝝖𝝙𝝦𝝞𝝩𝝜𝝨 εξέφρασε ο κρητικός Τερματοφύλακας, ο οποίος βρέθηκε στην Ισπανία την εβδομάδα 9-15 Σεπτεμβρίου 2024. Ο τερματοφύλακας ανήκει στην ομάδα Νέος Αστέρας Ρεθύμνου, την οποία ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και την συγχαίρουμε για το έργο της.

O Ρεθυμνιώτης τερματοφύλακας της GK Goalkeeper Academy, Ηλιάκης Αντώνης, συμμετείχε στο 3ο Παγκρήτιο Τερματοφυλάκων & Προπονητών στον σταθμό του Ρεθύμνου και μέσω της συνεργασίας μας με την Athens Goalkeepers Academy (AGA) στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου, ταξίδεψε στην Αθήνα αρχικά και μετέπειτα στην Ισπανία, μαζί με άλλους επιλεγμένους τερματοφύλακες, για να εκπαιδευτεί και να αξιολογηθεί από τους GK Coaches των Ακαδημιών κορυφαίων συλλόγων.

Στην ισπανική πρωτεύουσα προπονήθηκε και αξιολογήθηκε από τους προπονητές τερματοφυλάκων της Ακαδημίας των  𝝦𝝖𝝘𝝞𝝤 𝝗𝝖𝝘𝝞𝝚𝝟𝝖𝝢𝝤 & 𝝖𝝩𝝠𝝚𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝡𝝖𝝙𝝦𝝞𝝩𝝜𝝨. Οι εγκαταστάσεις είναι φυσικά πολύ υψηλού επιπέδου, όπως και η τεχνογνωσία των προπονητών!

Η παρουσία των αθλητών στην Ισπανία και οι παραστάσεις που είχαν, αποδεικνύουν ότι το μοντέλο συνεργασίας των Σχολών - μελών του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων είναι αποτελεσματικό και ο στόχος να πάρουν οι Έλληνες goalkeepers γεύση από το υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απόλυτα εφικτός!

Η ίδια διαδικασία και στο προσεχές ''4ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων''

Ακριβώς η ίδια διαδικασία αξιολόγησης θα ακολουθηθεί και με τους goalkeepers που θα πάρουν μέρος στο προσεχές ''4ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων'', το οποίο θα διοργανώσει η GK Goalkeeper Academy τον Μάιο και στους τέσσερις Νομούς της Κρήτης.

Όσοι ξεχωρίσουν, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν τον Ιούνιο στην Αθήνα για το επόμενο στάδιο αξιολόγησης, που θα γίνει στο ''14ο Goalkeeping Camp & Seminar'' της Athens Goalkeepers Academy. Εκεί την αξιολόγηση θα κάνουν ξένοι κορυφαίοι προπονητές τερματοφυλάκων, οι οποίοι θα έρθουν στην Ελλάδα για αυτόν τον σκοπό!

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ