ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου: Φιλικές αναμετρήσεις τμημάτων της Ακαδημίας μας στο Γεράνι

0

Αγωνιστική πρεμιέρα… έστω και ανεπίσημη για τρεις ηλικιακές κατηγορίες της Ακαδημίας μας, η οποία έχει αισίως, συμπληρώσει τρεις εβδομάδες λειτουργίας στην τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου εδώ και χρόνια έχει ως βασική προτεραιότητα τη διασκέδαση των παιδιών αλλά και την αγωνιστική τους ετοιμότητα και η σεζόν 2024-25 μπήκε… δυναμικά.

Τα τμήματα Κ10Α, Κ12Β και Κ16Β βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο Γερανίου, όπου είχαν την πρώτη φετινή ποδοσφαιρική τους παράσταση, δίνοντας φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας του τοπικού Ποσειδώνα. Τα παιδιά συνόδευαν και καθοδηγούσαν στα παιχνίδια, οι προπονητές μας κ.κ. Λεωνίδας Μιχαηλίδης (Κ10Α), Δημήτρης Καραμπατζάκης (Κ12Β) και Ανδρέας Χατζηχαραλάμπους (Κ16Β).

Σε αυτές τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις, οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ζήλο και «δίψα» για παιχνίδι, σεβόμενοι τους συναθλητές και τους προπονητές των δύο συλλόγων, ενώ ήταν εμφανής η ικανοποίηση όλων για το όμορφο πρωινό Κυριακής που περάσαμε.

Ευχαριστούμε το φίλο σωματείο του ΑΟ Ποσειδών Γερανίου για την άψογη φιλοξενία που επιφύλασσε στα τρία τμήματα της Ακαδημίας μας.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ