ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου: Ο Α. Χατζηχαραλάμπους και στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας

0

Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου ανακοινώνει την περαιτέρω στελέχωση του προπονητικού επιτελείου της ανδρικής μας ομάδας. Στο πλευρό του Ηλία Ασπρομάτη, με το ρόλο του προπονητή φυσικής κατάστασης και άμεσου συνεργάτη, θα βρίσκεται ο Ανδρέας Χατζηχαραλάμπους. Ο Ανδρέας είναι μέλος της οικογένειας του ΑΟΝ Αστέρα εδώ και ένα χρόνο ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας μας. Είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B’.
Ανδρέα, σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Για την ανάληψη των καθηκόντων του στην ανδρική μας ομάδα, ο Ανδρέας Χατζηχαραλάμπους δήλωσε:
«Ένα χρόνο από την ένταξη μου στην Ακαδημία του Αστέρα που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα, με μεγάλη χαρά δέχτηκα να αναλάβω ως προπονητής φυσικής κατάστασης και άμεσος συνεργάτης του κ. Ηλία Ασπροματη και στο ανδρικό τμήμα ενός εκ των ιστορικότερων σωματείων του Ρεθύμνου. Ο στόχος μας από την αρχή είναι ξεκάθαρος, να δουλέψουμε σκληρά στο γήπεδο και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας ένα δυνατό σύνολο, συνενώνοντας τους πολύ ποιοτικούς έμπειρους ποδοσφαιριστές από την περσινή ομάδα, με νεαρούς ταλαντούχους, προερχόμενους από την Ακαδημία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Παπαδάκη Νικόλαο τον Προπονητή της ομάδας κ. Ασπρομάτη Ηλία και τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Μπαστάκη Γεώργιο που με εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να με εμπιστεύονται, καθώς και όλα τα στελέχη του συλλόγου που συνέβαλαν στην έναρξη της συνεργασίας και με το ανδρικό τμήμα.Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».

Το βιογραφικό του Ανδρέα Χατζηχαραλάμπους
Ημερ. Γέννησης: 07/01/1981
Υπηκοότητα: Κυπριακή
Τόπος Γέννησης: Αμαρούσιο Αττικής

Σπουδές
Απόφοιτος γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών (ποδόσφαιρο UEFA B')
American College of Sport’s (ACSM)
Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (CPR)
Fitathlon, Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Cross & Functional Training
BOSU Complete System – Official International
TRX Suspension Training Course
Official Lebert Training System – Body Foundation
Power Plate Certificate
Sports Nutrition Specialist (με εξαιρετικά σημαντικές γνώσεις σε θέματα διατροφής)

Γνώσεις
Περιοδισμός προπόνησης. Αρχές προπονητικής θεωρίας Ανάλυση της μεθοδολογίας προπόνησης Ανάλυση της αξιολόγησης της φυσικής κατάστασης και υγείας των αθλητών, Λειτουργική αξιολόγηση, παρατήρηση, αξιολόγηση, προπονητική.
Μεθοδολογία σχεδιασμού προπόνησης και επιλογής ασκησιολογίου (Μικ), Παρακολούθηση αθλητών, ανάλυση και πράξη πάνω στο πλήρης ασκησιολόγιο (Μικ-Μεσ), Παρακολούθηση της πορείας προπονήσεων.
Λειτουργική Ανατομία, Φυσιολογία της Άσκησης, Αύξηση δύναμης – Χάσιμο λίπους, Γράμμωση – Υπερτροφία, Ανάλυση φυσιολογίας του αθλητή Προπονητικά συστήματα Κινησιολογία, Επικοινωνία και Άσκηση, Διαχείριση αθλητή.
Ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις αθλητών όλων των ηλικιακών κατηγοριών, απλή και έγκυρη αξιολόγηση της αερόβιας ικανότητας, της μυϊκής δύναμης και αντοχής, καθώς και όλων των παραγόντων της φυσικής κατάστασης, με βάση τις οποίες σχεδιάζονται και εφαρμόζονται προπονητικά πλάνα (Μικ-Μεσ-Μακ), προσαρμοσμένα πάνω στις απαιτήσεις, στις ανάγκες και στους στόχους του κάθε αθλητή και της ομάδας.

*Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Ανδρέας Χατζηχαραλάμπους μαζί με τον Αντιπρόεδρο του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου κ. Κωνσταντίνο Μανουσάκη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ