ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΟΝ Αστέρας: Πλημμύρισε αστέρια… το «Γεντί Κουλέ»

0

Ξεχωριστές εμπειρίες, όμορφες στιγμές και αναμνήσεις αποκόμισαν δεκάδες παιδιά της Ακαδημίας μας την Κυριακή (29/9) στο «Γεντί Κουλέ», έστω και αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το ιδανικό για την κορυφαία ομάδα του νησιού μας, τον ΟΦΗ.

Περίπου 120 παιδιά της Ακαδημίας του ΑΟΝ Αστέρα,συνεργαζόμενη με την ΠΑΕ ΟΦΗ, βρέθηκαν στο ιστορικό γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΟΦΗ-Παναιτωλικός για την 6η αγωνιστική της Super League1.

Τα παιδιά συνοδεύονταν από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας μας κ. Γιώργο Μπαστάκη και τους προπονητές κ.κ. Λευτέρη Ψυχουντάκη, Λεωνίδα Μιχαηλίδη και Δημήτρη Καραμπατζάκη.

Τα συναισθήματα και τα βιώματα για πολλά παιδιά ήταν μοναδικά και πρωτόγνωρα ζώντας τον παλμό ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του κορυφαίου πρωταθλήματος της χώρας. Ήταν ένα «γεμάτο» απόγευμα όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα.

Ο ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ για την πρόσκληση, όπως και για την άρτια φιλοξενία που παρείχε σε όλα τα μέλη μας που βρέθηκαν την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ