ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Ν. Παππάς: Ξεκάθαρη η θέση μου για το αν πρέπει να γίνει νέα εκλογή προέδρου

0

«Η θέση μου για το αν πρέπει να γίνει νέα εκλογή προέδρου είναι ξεκάθαρη και δημόσια διατυπωμένη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νίκος Παππάς.

Όπως σχολιάζει μάλιστα στη «Ν» ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «αντιμετωπίζει με μειδίαμα» τις απόπειρες να εμφανιστεί ότι τάσσεται υπέρ της εκλογής νέου προέδρου.

«Έχουμε δει πολλά στην πολιτική και στη δημοσιογραφία. Βέβαια η ευρηματικότητα στη δημιουργία τίτλων, δε σταματά να εκπλήσσει ποτέ.

Η θέση μου για το εάν πρέπει να γίνει νέα εκλογή προέδρου του κόμματος είναι ξεκάθαρη και δημόσια διατυπωμένη», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Παππάς.

Σημειωτέον ότι σε συνέντευξή του στο Mega o κ. Παππάς αναφέρθηκε στην επικείμενη εμφάνιση Κασσελάκη στη ΔΕΘ με μια φράση πάντως που πυροδότησε σενάρια:

«Συμφωνώ με την διεξαγωγή Κ.Ε. το Σαββατοκύριακο που θα είναι ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Μια βδομάδα μας είμαστε εμείς και θα αναπτύξουμε τις θέσεις μας. Πιστεύω πως θα εκπλαγεί θετικά ο προοδευτικός κόσμος από τις προτάσεις μας στη ΔΕΘ» (…) Ο κ. Κασσελάκης αν δεν έχει εκπέσει, προφανώς θα είναι στη ΔΕΘ ως πρόεδρος του κόμματος» ήταν η επίμαχη φράση του κ. Παππά.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην πρόταση Κασσελάκη για αλλαγή ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι πρέπει να μας απασχολήσει αυτό στο Συνέδριό μας. Οι αλλαγές στο καταστατικό είναι πιο ουσιώδες θέμα.

Ενα κόμμα που παλεύει απλώς να αλλάζει το όνομά του, κρατάει τις δομές του ίδιες, ενδεχομένως να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες. Θα προτιμούσα στην δημόσια συζήτηση να κυριαρχήσουν ο αναγκαίες αλλαγές» σημείωσε.

Ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε και στον Χρ. Σπίρτζη λέγοντας: «Κατά την άποψή μου δεν θα διαγραφεί ο Χρήστος Σπίρτζης, έχει εντελώς λανθασμένη τακτική και διαφωνώ βαθιά με κάποιες απόψεις του» είπε για τον πρώην υπουργό ο οποίος καλείται από την Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής (ουσιαστικά επειδή άσκησε κριτική στην ηγεσία).

Για την Αθηνά Λινού είπε πως «δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την διαχείριση δημοσίου χρήματος. Ηρθαν πράγματα στην δημοσιότητα» για τη βουλευτή, πρόσθεσε, αναφερόμενος στις καταγγελίες Πολάκη. Τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εμφανίζεται να βρίσκεται πίσω από το ισχυρό αντικασσελακικό μπλοκ, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του σχολίασε: «Αν θέλει ο κ. Τσίπρας να πει κάτι, το λέει. Είναι ο ιστορικός ηγέτης της παράταξης, είναι περιουσία για την παράταξη και την χώρα. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται το όνομά του επί ματαίω».

naftemporiki.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ