ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεάν μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας σε αραβόφωνους μετανάστες και πρόσφυγες από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρεθύμνης

0

Το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών  του Δήμου Ρεθύμνης, ενημερώνει τους πολίτες ότι  ξεκινούν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες από το Διαπολιτισμικό Μεσολαβητή του Κέντρου Κοινότητας.  
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε μετανάστες και πρόσφυγες» απευθύνεται σε ενήλικες αραβόφωνους μετανάστες/στριες και πρόσφυγες με στόχο να τους εκπαιδεύσει στην ελληνική γλώσσα και να τους μυήσει στον ελληνικό πολιτισμό, διευκολύνοντας της συμπερίληψή τους στην τοπική κοινότητα που ζουν.  
Θα λειτουργήσει τμήμα αρχαρίων που έχουν μικρή ή και καμία επαφή με την ελληνική γλώσσα. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και  θα γίνονται στην αίθουσα συνεδριών του Κέντρου Κοινότητας( οδός Γερακάρη 63, με είσοδο πίσω από το Δημαρχείο).
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024, στα γραφεία  του Κέντρου Κοινότητας, συμπληρώνοντας  μία αίτηση  που θα τους δοθεί από την υπηρεσία.
Τα μαθήματα θα έχουν διάρκεια 6 μηνών και θα προσφερθούν από τον κ.Εkramy Αzer,  Διαπολιτισμικό Μεσολαβητή του Κέντρου Κοινότητας Δ.Ρ.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ