ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Θ. Τζάκρη: Αν διαγράψουν τον Στ. Κασσελάκη, θα εκλέξουμε το σακάκι του με 92%

0

«Αν το δούμε κι αυτό, θα συμβαίνει μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και σε κάποιες παιδικές ταινίες» σημείωσε η Θεοδώρα Τζάκρη, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να διαγραφεί ο Στέφανος Κασσελάκης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θεωρώ ότι δεν μπορούν να τον διαγράψουν», τόνισε μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Αν θέλουν ας τον διαγράψουν. Τότε θα εκλέξουμε το σακάκι του κ. Κασσελάκη με 92%».

Κληθείσα να σχολιάσει το θέμα το πόθεν έσχες του Στ. Κασσελάκη, είπε ότι «προσπαθεί κάθε μέρα μια μικρή γραφειοκρατία που δεν έχει καμία σχέση με την κομματική βάση, με τερτίπια και τεχνάσματα, να ευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ – γιατί αυτό κάνει, δεν κάνουν τίποτα για να ενώσουν, κάνουν τα πάντα για να εκπέμπει ο ΣΥΡΙΖΑ μια ασόβαρη εικόνα».

«Και πέρσι εγώ κατέθεσα την υποψηφιότητα και τις υπογραφές του κ. Κασσελάκη»

Ως προς τις επικρίσεις κατά του κ. Κασσελάκη ότι δεν κατέθεσε ο ίδιος την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «και πέρσι εγώ κατέθεσα την υποψηφιότητα και τις υπογραφές του κ. Κασσελάκη. Επειδή δεν θέλει να δυναμιτίζει, εξουσιοδότησε εμένα να καταθέσω τις υπογραφές και το πόθεν έσχες του».

Η κ. Τζάκρη εξέφρασε την εκτίμηση ότι «παρά τα προσκόμματα θα φτάσουμε στις εκλογές και κάποια στιγμή θα προχωρήσουμε μπροστά».

naftemporiki.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ