ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου

0

Χθες το πρωί, ο Δήμαρχος Μυλοποτάμου, κ. Γεώργιος Κλάδος, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, σε μία ενδελεχή και εποικοδομητική συζήτηση που φιλοξενήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας. Η συνάντηση αφορούσε την ένταξη και τη χρηματοδότηση νέων έργων στο πλαίσιο του Περιφερειακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη για τη συνεχή στήριξη και την άριστη συνεργασία. Παράλληλα, ανανεώθηκε το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο, με σκοπό την περαιτέρω εμβάθυνση των θεμάτων και την εξέλιξη των σχεδίων.

Επιπλέον, τη συνάντηση παραβρέθηκε και η κα. Μαθιουδάκη Εμμανουέλα, υπεύθυνη της δομής ΚΗΦΗ Μυλοποτάμου, η οποία συζήτησε τις ανάγκες για αναβάθμιση των υπηρεσιών και την βελτίωση της φροντίδας των τροφίμων, θέματα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία.

Η συνεργασία και οι συνεχείς προσπάθειες των εμπλεκομένων φορέων ενισχύουν την προοπτική για έναν ολοένα και πιο αναπτυσσόμενο Μυλοπόταμο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ