ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Άνω-κάτω κρητικό γλέντι: πυροβολούσαν μέσα στον κόσμο!

0

Τι κι αν θρηνούμε συνεχώς θύματα... Τι κι αν ένθεν κακείθεν καταδικάζονται συμπεριφορές που στιγματίζουν την Κρήτη και όλους τους Κρητικούς... Τι κι αν απευθύνονται εκκλήσεις να αλλάξουν νοοτροπίες... 
Η κατάσταση με τις μπαλοθιές όχι μόνο δεν δείχνει να βελτιώνεται, αλλά αντίθετα πηγαίνει προς το χειρότερο! 

Το πιο πρόσφατο περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, καταγράφηκε το βράδυ της Παρασκευής, σε χωριό του Δήμου Βιάννου, όπου οι πυροβολισμοί έπεσαν στο χώρο που γινόταν κρητικό γλέντι! 

Όπως αναφέρεται ένα άτομο τράβηξε όπλο και άρχισε να ρίχνει μέσα στο γλέντι με αποτέλεσμα να επικρατήσει αναστάτωση. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι υπήρξε σοβαρός διαπληκτισμός με άτομο που ήταν στο ίδιο γλέντι.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ευτυχώς από τις μπαλοθιές δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο προκλήθηκε ένταση καθώς αρκετοί από τους παρευρισκόμενους αντέδρασαν, με τους "πρωταγωνιστές" του σκηνικού να σπεύδουν να εξαφανιστούν. Πρόκειται - όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης για κτηνοτρόφους από περιοχές των Δήμων Βιάννου και Μινώα Πεδιάδος. 

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η αστυνομία, που προχώρησε σε έρευνες, τόσο στα χωριά των εμπλεκόμενων όσο και σε άλλους οικισμούς στην περιοχή. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη έχουν συλληφθεί οι 3 από τους 4 που φέρονται να ξεκίνησαν το επεισόδιο, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται. 

Και μπορεί - αυτή τη φορά - να έληξε αναίμακτα το συμβάν, ωστόσο δυστυχώς ο παραλογισμός της κακώς εννοούμενης κρητικής λεβεντιάς καλά κρατεί... 

creta live

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ