ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η αξία της Κρητικής Διατροφής στο επίκεντρο διεθνούς συνεδρίου τον Οκτώβριο στο Ηράκλειο

0

Οι κύριοι Κάλης και Καλαϊτζιδάκης ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για το 3ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικού Κέντρου Αριστείας για την υγεία και την ευεξία που θα πραγματοποιηθεί από 20 Οκτωβρίου-2 Νοεμβρίου 2024 στο ξενοδοχείο Amirandes Grecotel.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να στηριχθεί η υποψηφιότητα της Περιφέρειας Κρήτης ως γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης.

Κύριο θέμα του διεθνούς συνεδρίου θα είναι ο «Κρητικός τρόπος ζωής: Παρελθόν και μέλλον». Περισσότεροι από 150 επιστήμονες από την ιατρική κοινότητα από όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο συνέδριο.  

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Αριστείας για την Υγεία και την Ευεξία κ. Κάλης, κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο θα είναι ο καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος διατροφής της σχολής δημόσιας υγείας του Harvard κ. Φράνκ Χου.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε για την ενημερωτική επίσκεψη όπως επίσης για την στήριξη του διεθνούς συνεδρίου στην υποψηφιότητα της Περιφέρειας Κρήτης ως γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ