ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Καταγγελίες Υπερχρεωμενων νοικοκυριών, στις Αρχές της Χώρας, μέσω της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης

0

Καταγγελία Πρώτη

Δανειολήπτης, μέλος της Ένωσης Προστασίας καταναλωτών Κρήτης, είχε αιτήσει στην Εταιρεία Do Value, να του γνωρίσει το ύψος της οφειλής του από μια δανειοδότηση από τον Μάρτιο του έτους  2023 προκειμένου να μπει στην Εξωδικαστική διμερή διαμεσολάβηση και να ρυθμίσει το χρέος του.

Η εν λόγω Εταιρεία, μέχρι και σήμερα, δεν έχει απαντήσει απαξιώνοντας παντελώς το αίτημα του οφειλέτη,

Καταγγελία δεύτερη 

Δανειολήπτρια , μέλος της Ένωσης Προστασίας καταναλωτών Κρήτης, ενταγμένη στο ν.3869/2010, (ν.Κατσελη)ως εγγυήτρια σε δάνειο του συζύγου της, κλήθηκε με την Δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, να καταβάλλει δόσεις του άρθρου 8 ,τις  οποίες κατέβαλλε ανελλιπώς, πήρε την βεβαίωση εξόφλησης ανά χείρας, όμως το "μαρτύριο" των μεσημεριανων οχλησεων και ενοχλήσεων, άρχισε από την διαχείριστρια Εταιρεία, πράγμα που έφερε την πρώην οφειλετρια στα όρια τής  και να καταφύγει σε καταγγελία ,μέσω της Ένωσης Προστασίας καταναλωτών Κρήτης, στην Ανεξάρτητη Αρχή Τειρεσίας ΑΕ. για να πράξη τα δέοντα.

Έπειτα από τα παραπάνω ,η Ένωση Προστασίας καταναλωτών Κρήτης, ενημερώνει τα μέλη της, να μην αναπτύσουν φοβικά σύνδρομα, όταν το δίκιο είναι με το μέρος τους, να το διεκδικούν μέσω των νομικών εργαλείων που μας παρέχουν οι υπάρχοντες νόμοι και να ενημερώνουν την Ένωση για οποιαδήποτε επικοινωνία από τράπεζες,  funds ,serveres που αντίκειται στα δικαιώματα τούς, είτε ως καταναλωτές,είτε ως ανθρώπινες οντότητες.

Για περισσότερη ενημέρωση, καταγγελίες, και για ραντεβού τηλ 2821092306 ημέρες Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή ώρες από τις 9 έως τις 12.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας καταναλωτών Κρήτης

Ιωάννα Μελάκη

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ