ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στις εγκαταστάσεις της έδρας του Ο.Α.Κ. στα Χανιά, ο C.E.O. της Ολλανδικής HVA

0

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της έδρας του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης στην Αγυιά Χανίων, πραγματοποίησε την Τρίτη 17/09/2024, ο Διευθύνων σύμβουλος της Ολλανδικής εταιρείας HVA, κ. Μιλτιάδης Γκουζούρης, ο οποίος συναντήθηκε με τον ομόλογό του στον Ο.Α.Κ., κ. Άρη Παπαδογιάννη.

Ο CEO της Ολλανδικής εταιρίας που έχει αναλάβει το «Στρατηγικό Σχέδιο για τη διαχείριση των υδάτων της Κρήτης με στόχο την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων», στο πλαίσιο των επαφών του στην Κρήτη, επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του,  τον Ο.Α.Κ., με τη διοίκηση και τις υπηρεσίες του οποίου, βρίσκεται σε στενή συνεργασία, για την εκπόνηση του Master Plan του νησιού. 

Σε συνέχεια της επίσκεψης που προηγήθηκε στην  Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού στο Αποσελέμη Ηρακλείου, οι κύριοι Γκουζούρης και Παπαδογιάννης, συνομίλησαν για μια σειρά από ζητήματα τεχνικής κυρίως φύσεως που αφορούν τη Διαχείριση του Υδάτινου Δυναμικού της Κρήτης, αλλά και για το διευρυμένο  «ρόλο» που καλείται να διαδραματίσει τα επόμενα χρόνια - στο συγκεκριμένο τομέα – ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης.

«Προχωράμε να δούμε τη δουλειά που έχει  γίνει με τα φράγματα, την ύδρευση,  την άρδευση και οτιδήποτε σχετίζεται με την προστασία από τις πλημμύρες. Θα τα βάλουμε όλα σε μια σειρά και με τις ομάδες του Ο.Α.Κ. θα επιχειρήσουμε να γίνει ένα «πάντρεμα» στοιχείων, προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία», υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ο κ. Μιλτιάδης Γκουζούρης.

«Με τον κ. Γκουζούρη συνεργαζόμαστε στενά. Η παρουσία του ίδιου και της ομάδας του στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ., μας γεμίζει με αισιοδοξία και ελπίδα,  ενώ έρχεται σε συνέχεια του ενδιαφέροντος που είχε δείξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.   Το Στρατηγικό Σχέδιο που εκπονείται αυτή την περίοδο, για τη Διαχείριση του υδάτων της Κρήτης, είναι μια πολλή σοβαρή υπόθεση και οι εμπλεκόμενοι σε αυτοί, καλούμαστε να δώσουμε απαντήσεις, στα μεγάλα ερωτήματα που αφορούν το μέλλον του νερού στην Κρήτη, στην πιο κρίσιμο ίσως περίοδο. Η συνεργασία μας είναι ειλικρινής και είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι θα παράξει σημαντικούς καρπούς», ανέφερε από τη δική του πλευρά, ο κ. Άρης Παπαδογιάννης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ