ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Αυτά είναι τα πιο θανατηφόρα σημεία στον ΒΟΑΚ - Ποιο είναι το σχέδιο της Περιφέρειας για τον οδικό χάρτη του νησιού

0

Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σχεδιάζει και ήδη έχει ανακοινώσει  επίσκεψη στην Κρήτη με στόχο την ενίσχυση των υποδομών αλλά και την ανάδειξη θεμάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη και τη χρηματοδότηση έργων υποδομής στο νησί, περιλαμβανομένου και του ΒΟΑΚ.

Η επίσκεψη αυτή είναι σημαντική σύμφωνα με τον Σταύρο Αρναουτάκη που μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» με τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς το έργο του ΒΟΑΚ έχει επενδυτικό και στρατηγικό ενδιαφέρον για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της Κρήτης, ενώ η κυβερνητική παρουσία αναμένεται να δώσει ώθηση στα έργα και την υλοποίηση των δεσμεύσεων.

Με βάση την Περιφέρεια Κρήτης και τον ίδιο τον Σταύρο Αρναουτάκη στο μικροσκόπιο της σύσκεψης θα μπουν τα λεγόμενα επικίνδυνα σημεία του ΒΟΑΚ που στην περιφερειακή ενότητα των Χανίων είναι το περιφερειακό κομμάτι του ΒΟΑΚ στο πολεοδομικό συγκρότημα από τον Ταυρωνίτη μέχρι και την Σούδα, ο κόμβος Καλαμίου, ο κόμβος Καλύβων και ο κόμβος των Βρυσών. Στο Ρέθυμνο το Σφακάκι, η Σκαλέτα, ο κόμβος Μπαλί και ο αντίστοιχος κόμβος των Σισσών.

Στο Ηράκλειο η ευθεία στο Φόδελε και το περιφερειακό κομμάτι της Χερσονήσου πριν και μετά την Σύραγγα της Σταλίδας ενώ στο Λασίθι στο μικροσκόπιο, θα μπει η ευθεία στην Νεάπολη και το οδικό δίκτυο από την Παχιά Άμμο προς την Σητεία.


Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ