Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμα-ρίου, κ. Παντελής Μουρτζανός στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο φορέων για αναπτυ-ξιακά ζητήματα της περιοχής του Δήμου Αμαρίου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξέλιξη σημαντικών έργων υποδομής και ανάπτυξης του Δήμου Αμαρίου, καθώς και σε γενικότερα ζητήματα, που αφορούν την ευρύτερη περιοχή, όπως το κρίσιμο έργο του Αμαριώτικου δρόμου και ιδιαίτερα το τμήμα «Ρέθυμνο – Φράγμα Ποταμών» που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Επιπλέον, συζητήθηκε η πρόοδος του έργου αναβίωσης της ιστορικής Σχολής Ασωμάτων, έγινε αναφορά στα έως τώρα βήματα υλοποίησης του έργου και την επικείμενη ολοκλήρω-ση των μελετών, που θα αποτελέσουν τη βάση για αναζήτηση χρηματοδότησης ώστε να ξεκινήσουν οι εγκαταστάσεις.
