ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΕΗ: Κάτω από τα 0,15 ευρώ/kWh το πράσινο τιμολόγιο μετά την επιδότηση

0

Τις τελικές τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος μετά και την ανακοίνωση των επιδοτήσεων για τον μήνα Αύγουστ, γνωστοποίησε η ΔΕΗ.

Η ΔΕΗ ανάρτησε τις τελικές ανταγωνιστικές χρεώσεις στην ιστοσελίδα της συνυπολογίζοντας και τις κρατικές επιδοτήσεις, με τους πελάτες της να μπορούν να υπολογίσουν τον λογαριασμό που θα πληρώσουν για τον τρέχοντα μήνα.
 

Η ΔΕΗ

Η ΔΕΗ έκανε γνωστές τις τελικές τιμές που θα πληρώσουν οι οικιακοί καταναλωτές στο «πράσινο» ή ειδικό τιμολόγιο καθώς και στο «κίτρινο» τιμολόγιο.

Πιο συγκεκριμένα, συνυπολογίζοντας και τις επιδοτήσεις το πράσινο οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ για τον Αύγουστο διαμορφώνεται σε 0,14791 ευρώ/kwh τελική τιμή.

Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία το οικιακό κίτρινο myHome4All διαμορφώνεται σε 0,13904.

Οι εκπτώσεις

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την ανταγωνιστική χρέωση για το πράσινο τιμολόγιο με έκπτωση 53% προ της επιδότησης. Ήταν στα 0,16391 ευρώ/kWh

Το κίτρινο τιμολόγιο της ΔΕΗ προ της έκπτωσης ήταν στα 0,155 ευρώ/kWh και συγκεκριμένα πρόκειται για το προϊόν myHome4All.

Από την αρχή του έτους, αναφέρουν κύκλοι της ΔΕΗ, «η εταιρεία στηρίζει τα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις με συνολικές εκπτώσεις άνω των 450 εκατ. ευρώ»
Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε νωρίτερα τις επιδοτήσεις ρεύματος για τον μήνα Αύγουστο.

Αυτή ανέρχεται για τις οικιακές καταναλώσεις μέχρι 500 kWh τον μήνα σε 0,016 ευρώ ανά kWh.

ot.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ