ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καντάδες στο τόπο μας από τον Μουσικό Καρπό

0

Τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας είναι έντονο το στοιχείο της παρέας και του ρομαντισμού, που αποδίδεται από τους κανταδόρους. Αναδεικνύοντας το συγκεκριμένο έθιμο και εμπλουτίζοντας την πολιτιστική ατζέντα των ημερών θα παρουσιάσουμε  γνωστές Καντάδες, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα: 12:00 στην αίθουσα Παντελή Πρεβελάκη (Βερνάδου 1), με είσοδος ελεύθερη.

 Με συνοδοιπόρους τους καλύτερους πρεσβευτές της πόλης μας, τους μαθητές μας και με τη συμμετοχή της Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου ανυπομονούμε για άλλο ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι! Θα παρουσιαστούν ιστορικά γεγονότα περί καντάδων από την εξαιρετική συναδέλφισσα και εκπαιδευτικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου κα. Μάρθα Τριποδιανάκη, καθώς επίσης θα υπάρξουν και  τοπικές αναφορές από την κα. Όλγα Πλαϊτη.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ειδική βράβευση στον Ανδρέα Πλαϊτη, ως εμπνευστή και υπεύθυνο των καντάδων τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και με τη στήριξη του Δήμου Ρεθύμνου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ