ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Πέραμα

0

Η αρχή έγινε στις αρχές Νοεμβρίου με την τοποθέτηση σιδηροκατασκευής ανάμεσα στις δυο γέφυρες, την σιδερένια και την νέα που θα συλλέγουν υλικά ανακύκλωσης.

Στην συνεχεία τοποθετήθηκε γιορτινός διάκοσμος στην σιδερένια γέφυρα ,σε όλο το μήκος του κεντρικού δρόμου, στην πλατειά καθώς και στην πλατειά δημαρχείου και το ανοιχτό θέατρο Περάματος.

Η φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην πλατειά Δημαρχείου και έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από δράσεις.

Η παιδική χορωδία του δήμου Μυλοποτάμου θα μας υποδεχτεί με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ο σύλλογος του Γυμνασίου Περάματος θα παρίσταται με παζάρι χριστουγεννιάτικων ειδών που θα διατεθούν τα έσοδα σε φιλανθρωπικό σκοπό, ο μάγος Τετέλος θα αιφνιδιάσει μικρούς και μεγάλους με τα μαγικά του κόλπα, ενώ παράλληλα θα υπάρχει υπερθέαμα με μπαλόνια, υπαίθριο λούνα Παρκ και πολλές εκπλήξεις για παιδιά και όχι μόνο!

Παράλληλα θα γίνεται συλλογή μεταχειρισμένων και νέων παιχνιδιών και βιβλίων που θα προσφερθούν στην αίθουσα αναμονής της παιδοαιματολογικής του ΠΑΓΝΗ.

Ώρα έναρξης 17:30 με είσοδο ελεύθερη.

Ακολουθεί την επόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου η οργάνωση αιμοδοσίας στο Δημαρχείο Μυλοποτάμου, παράλληλα με την υποστήριξη του Μυλοποταμος RUN.

Και βέβαια το εορταστικό πρόγραμμα του συλλόγου δεν σταματά εδώ ... έχει πολλές ακόμη εορταστικές εκπλήξεις. 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ