ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 6ου Φεστιβάλ τέχνης, Ν.Σ.

0

ΤΟ 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΕΧΝΗΣ, Ν.Σ. για το 2023, ολοκλήρωσε την Κυριακή το βράδυ όλες του τις εκδηλώσεις του.

Οφείλω, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Ρεθύμνου, για την υποστήριξη όπως και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Θωμά Κρεβετζάκη.

Την Μαρία Βαφειάδου και την Πόπη Μαρή, υπεύθυνες για το "Σπίτι του Πολιτισμού" όπου φιλοξενήθηκαν οι περισσότερες δράσεις του φεστιβάλ και την γκαλερί "Μορφές" με τον Ηλία Ηλιάκη για τη φιλοξενία δυο εκδηλώσεων στην αίθουσά του.

Την Ραδιοφωνική εκπομπή, Διάλογοι με τον Αντώνη Βαμιεδάκη και τον ραδιοφωνικό σταθμό, studio Rethymno 980 fm, όπως και όλο τον έντυπο τύπο της πόλης μας, που αγκάλιασαν το φεστιβάλ ενημερώνοντας το αναγνωστικό κοινό τους για τις εκδηλώσεις του.

Οφείλω, ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους το υποστήριξαν και συμμετείχαν σ αυτό, προκειμένου το φεστιβάλ να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, καινοτόμο και πρωτοποριακό.

Αυτοί ονομαστικά με τις ιδιότητές τους είναι οι:   

Γιώργης Καπελώνης, (φωτογράφος)

Χάρης Κοντοσφύρης (καθηγητής της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας)

Κατερίνα Καρούλια (Επιμελήτρια)  Αφροδίτη Γκρίζη, Μαρία Διαμαντοπούλου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Γιώργοw Πανταζήw, Αγγελική Πολίτη, Ελένη Δαλάκα (Εικαστικοί)

Μαρία Πολυκάρπου (ψυχολόγος)

Μανώλης Γιαννούλης, Διαμάντω Ζαχαριουδάκη, Αντώνης Ξηρουδάκης, Μάκης Τρουλινός, Χρήστος Τρουλινός. (μαθητευόμενοι καλλιτέχνες)

Κωνσταντίνος Σιγάλας, Βασίλειος Τουρλίδας, Ιωάννης Τρουλινός, Χρήστος Καστρινάκης, Γιάννης Κορκίδης (Αρχιτέκτονες)  Νικόλαος Σκουτέλης (καθηγητής της Σχολής Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου Κρήτης) και Κωστής Καπελώνης. (σκηνοθέτης, και λογοτέχνης).

Οφείλω ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του φεστιβάλ, επιβεβαιώνοντας ότι ο θεσμός, αυτός, ανοίγει διαύλους επικοινωνίας, δίνει φωνή σε συγγραφείς και καλλιτέχνες, από όλο το φάσμα των Γραμμάτων και των Τεχνών, και προάγει πολιτισμό.

Εύχομαι να είμαστε καλά να βρισκόμαστε όλοι μαζί, υπερασπιζόμενοι όλα τα όμορφα και τα άξια αυτού του τόπου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ