ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το έργο του Κόλιν Χίγγινς «Χάρολντ και Μώντ» δίνουν παράσταση οι δημοσιογράφοι του Ηρακλείου το Σάββατο στο Σπίτι του Πολιτισμού

0

Ηθεατρική παράσταση της Θεατρικής Ομάδας των Δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΗΕΠΗΝ,  σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης  παρουσιάζει το αριστουργηματικό έργο του Κόλιν Χίγγινς «Χάρολντ και Μώντ», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Αντωνάκη και μουσική του Μίλτου Λογιάδη. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» στο Ηράκλειο. Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό, που πλημμύρισε το χώρο δίνοντας το πιο θερμό του χειροκρότημα.

Στην παράσταση, που θα ανέβει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στο κινηματοθέατρο «ΡΕΞ» στον Άγιο Νικόλαο (9 μ.μ.) και το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο (9  μ.μ.), εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους οι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ, Ελένη Βακεθιανάκη (Μώντ), Κατερίνα Μηναδάκη (κυρία Τσέισεν), Ειρήνη Τσάκα (Μαρία καμαριέρα), Κατερίνα Παντινάκη (Νάνσυ Μαρς), Ελίνα Φαρσάρη (Ρόουζ Ντ’Οράνζ) και ακόμα οι Παναγιώτης Γεωργαντής (Χάρολντ), Άγγελος Σινογεώργος (Δόκτωρ Μάθιους), Βασίλης Κοκκινάκης (επιθεωρητής Μπερνάρ), Ευτύχης Σαρτζετάκης (ιερέας Φίνεγκαν), Αγάπη Καββαδία (Σύλβια Γκαζέλ). Η Ειρήνη Τσάκα ήταν και η ενδυματολόγος της παράστασης.

Επίσης, συντελεστές του έργου είναι: Τραγούδι Μαρία Αυγουστινάκη. Φωτισμοί - Βίντεο – Εικόνα Κίμωνας Κίτρινος. Τεχνική κάλυψη Αφοί Αλούμπη. Ήχος Κωνσταντίνος Βασμαρής. Αφίσα – Πρόγραμμα Χρυσόστομος Σπετσίδης – Γιάννης Μαυραντωνάκης. Μακιγιάζ Μαρία Μαρνέλλου. Οργάνωση Γιώργος Ασσαριωτάκης – CretanArtProductions.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό! 

 

 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ