ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Χατζηνάσιος “Ο Ταξιδιώτης του Ονείρου” από το Μουσικό Καρπό

0

Με μεγάλη χαρά οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και θα  παρουσιάσουμε τη μουσική εκδήλωση του  Μουσικού Καρπού με τίτλο: "Αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο", που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και με τη στήριξη της Μητρόπολης Ρεθύμνης και  Αυλοποτάμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Ιουνίου στο κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» με ώρα έναρξης: 20:45 και ελεύθερη είσοδο.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είναι ένας αξιοσημείωτος μουσικοσυνθέτης που έχει συνεισφέρει σημαντικά έργα στην ελληνική μουσική. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες και τραγουδοποιούς της ελληνικής μουσικής σκηνής, που αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του στην καρδιά μας με τις μελωδίες του. Τα έργα του Γιώργου Χατζηνάσιου είναι ποικίλα και πολυδιάστατα

Η χορωδία του Μουσικού Καρπού θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό μέσο για να αναδειχθούν οι μελωδίες του, στα τραγούδια που έχουμε επιλέξει.  

Η πρωτοτυπία της συγκεκριμένης μουσικής εκδήλωσης άπτεται στο ότι η χορωδία του Μουσικού Καρπού θα είναι μικτή, παιδική και ενηλίκων. Για άλλη μια φορά οι μικροί χορωδοί θα πλαισιώνονται από κάποιους γονείς, συνύπαρξη που αποδεικνύει ότι μικροί και μεγάλοι, μπορούν να εναρμονιστούν μελωδικά με αρκετή επιτυχία.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια υπέροχη βραδιά πολιτισμού στο φιλόμουσο κοινό της πόλης να ανακαλύψει ή να αναθυμηθεί το έργο του Γιώργου Χατζηνάσιου και να απολαύσει νοσταλγικές μελωδίες με τις ερμηνείες των χορωδών του Μουσικού Καρπού.

Είμαστε σίγουροι ότι, θα είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα, καθώς θα αναπολήσουμε όλοι μας το παρελθόν και θα ¨ανοίξουμε το σεντούκι των αναμνήσεων μας¨ στα χρόνια της εφηβείας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι Μουσικοί: Ακορντεόν: Ξενιτόπουλος Σπυρίδων - Τρομπέτα  Ιωάννα Χριστοδουλάκη.

Την αφήγηση των κειμένων θα παρουσιάσει ο κος. Δερεδάκης Νικόλαος.

Επιμέλεια προγράμματος – Διασκευή τραγουδιών & Διεύθυνση: Αντώνης Μαυράκης.

 

Ο Πρόεδρος του Μουσικού Καρπού

Αντώνης Μαυράκης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ