ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μουσικός Καρπός παρουσιάζει το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών – Χορωδιακών και Μουσικών Συνόλων

0

Ένα μεγάλο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό μουσικό γεγονός θα λάβει χώρα στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιακών και Μουσικών Συνόλων, που θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 08 έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου. Έτσι, οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια εκπληκτική ποικιλία μουσικών εκδηλώσεων στον μαγευτικό προορισμό της πόλης του Ρεθύμνου.

Ημέρες Μουσικής Δημιουργίας από το Μουσικό Καρπό.

Το φεστιβάλ δεν περιορίζεται μόνο στις εκδηλώσεις των Μουσικών Συνόλων. Παράλληλα με τις μουσικές εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν και οι "Ημέρες Μουσικής Δημιουργίας". Αυτές οι ημέρες αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους Μουσικούς να συμμετάσχουν σε ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια για τα όργανα Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Κόρνο, Κιθάρα και Πιάνο.

Ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων θα πραγματοποιηθούν στις  8-09-10 & 11 Ιουλίου 2024, στις αίθουσες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου (έναντι Δημαρχείου).

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια πρέπει να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/18C5dtGP20FVCeS8rl03SQXe4D8dHoaK9Jli91Y-4770/edit?pli=1

Η πρωτοτυπία των φετινών σεμιναρίων είναι η ύπαρξη Διαγωνισμού Συμμετεχόντων Μαθητών. Οι μαθητές που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια και θα προταθούν (έως 2 μαθητές ανά όργανο) από τους διδάσκοντές τους, μετά από τη συμμετοχή της παρουσίασης τους την τελευταία ημέρα των σεμιναρίων Πέμπτη 11 Ιουλίου, θα παρουσιάσουν το  πρόγραμμα τους  (έως 10΄) ενώπιον τριμελούς επιτροπής που θα αποτελείται από Διδάσκοντες των Σεμιναρίων. Στους τρείς (3)  μαθητές που θα διακριθούν, θα απονεμηθούν βραβεία με χρηματική διάκριση, χορηγία του Ομίλου Γιάννη και Τίνας Δασκαλαντωνάκη.

 

Διοργάνωση: Μουσικός Καρπός - Συνδιοργάνωση:  Περιφέρειας Κρήτης - Με τη στήριξη:  Ομίλου Γιάννη & Τίνας Δασκαλαντωντάκη – Elegant Facilities Services - ΚΤΕΛ Χανίων Ρεθύμνης - Επιμελητηρίου Ρεθύμνης - Με την Αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού - Χορηγός Επικοινωνίας: Στούντιο Ρέθυμνο 9.80.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ: Αντώνης Μαυράκης

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ