ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με το φακό της Χριστιάνας «παγώνει» ο χρόνος

0

Η Χριστιάνα Παναγιώτη ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, όπως λέει ίδια, καθώς η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις, δεν της αφήνουν όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελε γι’ αυτή την τόσο δημιουργική απασχόληση.

Αντιλήφθηκε την αγάπη της για τη φωτογραφία όταν ζούσε στην Κω όπου παιδάκι ακόμα, ο νονός της αποφάσισε να της κάνει δώρο μια καλή φωτογραφική μηχανή.

Για χρόνια, αυτή η φωτογραφική μηχανή έγινε ο πιο πιστός της σύντροφος, με τον οποίο μπορούσε να κρατήσει για πάντα τις στιγμές που ξεχώριζε γύρω της.

Η Χριστιάνα Παναγιώτη αφού παρακολούθησε ένα σεμινάριο φωτογραφίας που της έδωσε  περισσότερη γνώση πάνω στο αντικειμένου που την ενδιέφερε, «επένδυσε» σε μια ακόμα καλύτερη μηχανή προκειμένου να μπορεί ν’ απαθανατίζει με πιστότητα ό,τι της τραβά την προσοχή, ώστε με κάθε κλικ, να μπορεί να δείξει αυτό που φαίνεται, αλλά κι αυτό που δεν φαίνεται…

Στα τελευταία χρόνια που ζει στο Ρέθυμνο συνεχίζει να «φυλακίζει» στιγμές στο φακό της «παγώνοντας» το χρόνο που τρέχει.  Οι εικόνες της έχουν δύναμη και η έλλειψη ερμηνείας εγείρει έντονα την περιέργεια να εξηγηθούν…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ