ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Κινηματογραφικές Δευτέρες» στον Πρινέ

0

    Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε η νέα προσπάθεια του τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνης, οι «Κινηματογραφικές Δευτέρες», με πρώτο σταθμό τον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρινέ.

   Μεγάλος αριθμός θεατών από τον Πρινέ, την Γωνιά, το Ατσιπόπουλο και το Ρέθυμνο βρέθηκε σε μια διαφορετική, κινηματογραφική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρινέ προσφέροντας καλοκαιρινά εδέσματα για καλωσόρισμα και τα απαραίτητα σουβλάκια ώστε ο κόσμος να απολαύσει την ελληνική ταινία «URANIA» παρακολουθώντας την σε μια επαγγελματική γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί στο χώρο, μετατρέποντάς τον σε θερινό κινηματογράφο.

   Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Στέλιος Σπανουδάκης ενώ ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μάνος Τσάκωνας αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μιχάλη Γεωργιουδάκη και τον πρόεδρο της Κοινότητας Πρινέ κ. Βαγγέλη Μπεμπή, καλωσορίζοντας τους θεατές τόνισε ότι οι "Κινηματογραφικές Δευτέρες" ήρθαν για να μείνουν και στόχος του Δήμου Ρεθύμνης είναι να αποτελέσουν ένα νέο θεσμό με συγκεκριμένη ταυτότητα, κάθε Δευτέρα βράδυ του καλοκαιριού να προβάλλεται με ελεύθερη είσοδο μία διαφορετική Κινηματογραφική ταινία σε ένα διαφορετικό χωριό του Δήμου μας σε μία προσπάθεια πολιτιστικής αποκέντρωσης.
Την επόμενη Δευτέρα 15 Ιουλίου σειρά έχουν τα Μυριοκέφαλα όπου θα προβληθεί η ταινία "Το κορίτσι και το λιοντάρι".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ