ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει το 7ο Φεστιβάλ Τέχνης Ν.Σ. 2024 με το γενικό θέμα Κατώφλι ΙΙΙ

0

Το συμβολικό 7ο Φεστιβάλ Τέχνης Ν.Σ. 2024 / 7o N.S. Art Festival 2024,  με το γενικό θέμα Κατώφλι ΙΙΙ, πραγματεύεται την πεποίθηση ότι είμαστε οι σημαντικές αναμνήσεις και τα γεγονότα της ζωής μας, ‘από το λίγο πριν στο λίγο μετά’, που πιθανόν μας οδηγούν να αναθεωρήσουμε δραστικά την αντίληψή μας για τον εαυτό μας, τον κόσμο γύρω μας και τις ασυνείδητες πτυχές του νου μας. Στο μεταίχμιο ‘του πριν και του μετά’, ίσως το Κατώφλι φωτίζει τους μηχανισμούς των παρερμηνειών μας και τους λόγους των επενδυτικών μας επιλογών.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του, που ξεκινούν στις 8 Οκτωβρίου 2024 και ολοκληρώνονται στις 8 Δεκεμβρίου 2024, και να συναντηθείτε με τους 51 συντελεστές του, σε δύο χώρους στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στην ΑRT Gallery Μορφές και στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Στην ART Gallery Μορφές θα φιλοξενηθούν τρεις διαδοχικές εκθέσεις, εικαστικών και φωτογραφίας, ενώ στο Σπίτι του Πολιτισμού θα γίνουν εκθέσεις εικαστικών και αρχιτεκτονικής, θεατρικές παραστάσεις, βιωματικά εργαστήρια δραματοθεραπείας για παιδιά και ενήλικες, ένα αφιέρωμα στους εκδοτικούς οίκους του Ρεθύμνου και ένα διήμερο διεπιστημονικό συμπόσιο με θέμα: Το κατώφλι στην αρχιτεκτονική, την κοινωνιολογία, την ψυχολογία, την αρχαιολογία, την εκπαίδευση, τις παραστατικές τέχνες (Θέατρο, Κινηματογράφος, Μουσική, Χορός και Εικαστικά), όπου θα συμμετέχουν πανεπιστημιακοί δάσκαλοι και άνθρωποι των τεχνών.

Το φεστιβάλ υποστηρίζεται από το Δήμο Ρεθύμνης και την ευγενική χορηγία της κ. Σ. Χ.-Κ.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις θα είναι δωρεάν.

Πληροφορίες: 7ο Φεστιβάλ Τέχνης Ν.Σ., Χρυσούλα Σκεπετζή,

https://nsartfestival7.wordpress.com/

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ