ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Γιορτή Λήξης» για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

0

Με πολύ κέφι κι ενθουσιασμό, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 09-09 η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2024.

Ο άνεμος, το νερό, τα σύννεφα, οι πλανήτες, τα ταξίδια, τα ορυκτά, τα ζουζούνια, οι  θαυμάσιες  πράξεις  καλοσύνης, η  αγωνιώδης  διαδρομή  του  ανθρώπου να επιβιώσει μέσα στην πανίσχυρη φύση ξεκινώντας από τις σπηλιές κι ο καινούριος αγώνας να προστατέψει από τον ίδιο του τον εαυτό ολόκληρη την πλάση ήταν οι σταθμοί του φετινού μας ταξιδιού.

Θυμηθήκαμε πόσα πολλά… 

και  τα  υπέροχα που  κάναμε  αυτό  το  καλοκαίρι… μετά από ένα συγκινητικό βίντεο με τις  καλύτερες στιγμές μας, χωριστήκαμε για τελευταία φορά στις ομάδες της γη & του ουρανού

Με ένα συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού βεβαιωθήκαμε πως νικήσαμε τη ΛΗΘΗ και βάλαμε το δικό μας λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο.

Όλοι μαζί φυτέψαμε στην είσοδο της Βιβλιοθήκης το δικό μας δέντρο κι  υποσχε-θήκαμε  με περηφάνια να το φροντίζουμε.

Η συνάντηση έκλεισε με το φιλμάκι 10:59 των Ηνωμένων Εθνών «the letter» και… ένα γλυκό κέρασμα από τη Βιβλιοθήκη μας…  καθώς και υποσχέσεις για ανανέωση του ραντεβού μας…ανυπομονώντας για την επόμενη χρονιά, τη Καλοκαιρινή Εκστρατεία του  2025! 

Ευχαριστούμε θερμά τους εμψυχωτές, τους εθελοντές μας και τους μικρούς  μας φίλους, για την συμμετοχή και υλοποίηση αυτών των δράσεων, σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης…   από τη Γη ως τον ουρανό! 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ