ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Πολλά ερωτηματικά για την υπόθεση των βιασμών της 15χρονης καλείται να ξεδιαλύνει η δικαιοσύνη

0

Την ίδια ώρα σειρά ερωτηματικών παραμένουν αναπάντητα καθώς η έλλειψη επίσημων ανακοινώσεων από την Ελληνική Αστυνομία έχει προκαλέσει σωρεία φημών και ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών για την υπόθεση αυτή. 

Το σίγουρο είναι πως εμπλέκονται δώδεκα άνδρες, δύο αλλοδαποί και δέκα Έλληνες, κάτοικοι της περιοχής του Μυλοποτάμου. Για τους τέσσερις από αυτούς έχουν προκύψει πως βίαζαν την ανήλικη ενώ για τους λοιπούς οκτώ ότι την αποπλάνησαν. 

Επίσημα, δεν έχει προκύψει θέμα έκδοσης της ανήλικης αντί χρηματικού ποσού, ωστόσο, για το ζήτημα αυτό φαίνεται πως ο φάκελος παραμένει ανοικτός και οι έρευνες στρέφονται σε όλο τον κύκλο των εμπλεκομένων ατόμων. 

Φαίνεται επίσης, πως η υπόθεση αυτή έχει άμεση σχέση με τον θάνατο του πατέρα της λίγες ημέρες πριν την γνωστοποίηση της υπόθεσης αφού όπως έχει γίνει γνωστό άφησε σημείωμα, όπου αναφέρει πως έμαθε το τι συνέβαινε, πως δεν είχε αντοχές για να αντιμετωπίσει μια τέτοια υπόθεση και προτίμησε να φύγει από την ζωή. 

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν ακόμα απαγγελθεί κατηγορίες, η οικογένεια της ανήλικης έχει αποφασίσει να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και έχει ορίσει δικηγόρο τον κ. Θωμά Λεχωβίτη. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ