ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνολικά πέντε υπουργοί και επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα σήμερα στο Ρέθυμνο

0

Συνολικά πέντε υπουργοί της κυβέρνησης και υψηλοί προσκεκλημένοι  από όλη την χώρα θα συμμετάσχουν στις εργασίες της διευρυμένης συνεδρίασης της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, την οποία φιλοξενεί το Επιμελητήριο Ρεθύμνης, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης σήμερα.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση εργασίας, με την ευκαιρία της οποίας θα πραγματοποιηθούν απόψε και οι τελετές απονομής των επιχειρηματικών βραβείων του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης και της αδελφοποίησης του με το Επιμελητήριο Βοιωτίας.   Για το σκοπό σήμερα αναμένεται να βρίσκονται στο Ρέθυμνο, μεταξύ άλλων οι: Ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Ρεθύμνου κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Σενετάκης καθώς επίσης Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων και Κυβερνητικά στελέχη.

Στις εργασίες της συνεδρίασης θα μετάσχει το σύνολο των μελών της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδροι Επιμελητηρίων της Χώρας. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της κ. Ιωάννης Μασούτης,  Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ιορδάνης Τσώτσος, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Παύλος Ραβάνης, ο Γ’ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Δ’ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο E’ Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Βουτσινάς, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης,  ο Οικονομικός Επόπτης κ. Βασίλειος Γιαγιάκος, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ.  Εμμανουήλ Αλιφιεράκης, ο Υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης κ. Φώτιος Δαμούλος και ο Υπεύθυνος Εξωστρέφειας & Διεθνών Σχέσεων κ. Στέφανος Γεωργιάδης.

Επίσης έχουν δηλώσει συμμετοχή και εκπρόσωποι, μέλη διοίκησης  και στελέχη από είκοσι έξι Επιμελητήρια της χώρας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ