ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου στηρίζει έμπρακτα το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι

0

Ενόψει της κορύφωσης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού στις 17 Μαρτίου 2024, που αποτελεί κορυφαίο θεσμό για το Ρέθυμνο, η «ΚΤΕΛ Χανίων  - Ρεθύμνου Α.Ε.» έχει ήδη καταρτίσει το δικό της σχέδιο δράσης για την εκτέλεση εκατοντάδων πρόσθετων δρομολογίων, με στόχο πρωτίστως την ασφαλή μεταφορά των χιλιάδων επισκεπτών από τα περιφερειακά πάρκινγκ προς το κέντρο της πόλης. 

Από τις 9 το πρωί την Κυριακή (17/03) έως και τις 11.30 το βράδυ στα περιφερειακά πάρκινγκ των κέντρων «Μέγαρο», «Φάρος», «Πέλαγος», καθώς και στο στάδιο του Γάλλου θα βρίσκονται παραταγμένα εκατοντάδες λεωφορεία, τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες στο κέντρο του Ρεθύμνου και αντίστροφα.

Η μεταφορά των επισκεπτών θα γίνεται ανάλογα με την επιβατική κίνηση που θα καταγράφεται, ακόμα και ανά λεπτό εάν παραστεί ανάγκη. Με ευκολία μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για όλα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.e-ktel.com Όπως λοιπόν προτείνει το ΚΤΕΛ αφήστε το όχημα σας και ταξιδέψτε μαζί του με ασφάλεια!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ