ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Αλέξης Χαρίτσης από το Ρέθυμνο: «Αποφασιστικό μήνυμα αντίστασης και αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη»

0

Με πυρά κατά της κυβέρνηση και με αιχμές προς τα κόμματα της αντιπολίτευσης ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης έδωσε από το Ρέθυμνο το στίγμα του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης που από το Ρέθυμνο έκανε λόγο για ανάγκη αντίστασης στην πολιτική της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη καλώντας τους πολίτες να στείλουν ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στην κάλπη των ευρωεκλογών αλλά συγχρόνως και ένα μήνυμα προοπτικής για την αριστερά στον τόπο μας.

Ο κ. Χαρίστσης είπε χαρακτηριστικά «Ο στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε, να συζητήσουμε με τους φορείς, με τους πολίτες, με την τοπική κοινωνία, να αφουγκραστούμε τα προβλήματά τους και να εκφράσουμε τα προβλήματα αυτά σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.

Όπως λέει και το σύνθημα μας «δώσε φωνής το δίκιο σου», εμείς είμαστε εδώ. Η Νέα Αριστερά είναι εδώ για να δώσει φωνή στους πολίτες, οι οποίοι δεν εκφράζονται από τις παραδοσιακές δυνάμεις του πολιτικού συστήματος. Να δώσει φωνή στους αριστερούς πολίτες, στους προοδευτικούς πολίτες που νιώθουν ότι ασφυκτιούν από την μονοκρατορία του κ. Μητσοτάκη και την αλαζονική και αυταρχική δεξιά από τη μια και την αδυναμία των παραδοσιακών κομμάτων της προοδευτικής αντιπολίτευσης από την άλλη, να προτάξουν ένα μαχητικό αξιόπιστο εναλλακτικό σχέδιο απέναντι στην κυβέρνηση της δεξιάς.

Η Νέα Αριστερά είναι εδώ για τις δυνάμεις συνεργασίας, για τη νεολαία, για τους παραγωγούς του πλούτου, για τους ανθρώπους που νιώθουν σήμερα μόνοι και εγκαταλελειμμένοι απέναντι σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.

Θα συζητήσουμε και εδώ στο Ρέθυμνο όπως και σε όλες τις πόλεις της Κρήτης αλλά και της Ελλάδας και θα στείλουμε το μήνυμα στους πολίτες. Ένα μήνυμα αντίστασης αλλά και προοπτικής, ένα μήνυμα ότι πρέπει και στην κάλπη να πουν αυτό που νιώθω για το σήμερα και γι’ αυτό που οραματίζεται για το αύριο. Δεν αρκεί να το συζητάμε μόνο, δεν αρκεί να μας τα λένε στις περιοδείες που πηγαίνουμε, να τα γράφουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει και στην κάλπη να σταλεί ένα αποφασιστικό μήνυμα αντίστασης και αποδοκιμασίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και την ίδια στιγμή ένα μήνυμα προοπτικής για την αριστερά στον τόπο μας. Ένα μήνυμα ενδυνάμωσης της Νέας Αριστεράς στην κάλπη των ευρωεκλογών.»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ