ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νίκος Παπανδρέου από το Ρέθυμνο: «Το ΠΑΣΟΚ πάει για δεύτερο κόμμα! Πρώτο κόμμα θα γίνουμε στις εθνικές εκλογές»

0

«Πρέπει να πάμε όλοι στην κάλπη ανεξαρτήτως κομμάτων! Οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου πρέπει να είναι ενισχυμένες στη Ευρωβουλή, γιατί θα είναι αυτές που θα σκύψουν πάνω από τα προβλήματα της Ευρώπης και των Δήμων!» είπε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος Νίκος Παπανδρέου, μετά τη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη στο δημαρχείο στο Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 18/05.  

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε επίσης: «Ως ΠΑΣΟΚ, έχουμε πολύ καλά στελέχη στο ψηφοδέλτιό μας! Θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ είμαι ένας από αυτούς. Ζητάμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών και τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ πάει για δεύτερο κόμμα! Αυτό είναι το κλίμα που εισπράττω από τις περιοδείες μου.»

Και πρόσθεσε: «Η Ευρώπη έχει δύο όψεις. Η μία όψη της Ευρώπης, είναι αυτή που θέλουμε. Αυτή που με όλες τις αδυναμίες της, ακολουθεί τα οράματά της. Σκύβει πάνω από τα προβλήματα του κόσμου και της κάθε χώρας. Και η άλλη Ευρώπη, είναι των ευρωσκεπτικιστών και των αντιευρωπαϊστών.

Είναι κάποιες ακροδεξιές δυνάμεις που θέλουν κάθε χώρα να είναι "φρούριο". Αυτές οι δυνάμεις, ουσιαστικά, δεν πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο μέσος Έλληνας, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, ξέρει ότι η Ευρώπη έδωσε χρήματα. Έδωσε βοήθεια στην περίοδο του κορωνοϊού. Όλα τα έργα που βλέπετε, γύρω σας, τα περισσότερα έχουν μία ευρωπαϊκή συγχρηματοδότηση.

Κάθε ευρωβουλευτής πρέπει να γίνεται αγγελιοφόρος των προβλημάτων των πολιτών. Να προωθεί όλα τα ζητήματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να αναζητά συμμάχους. Και δουλεύοντας όλοι μαζί, ως κομμάτι της ελληνικής αποστολής, να βοηθάμε όσο μπορούμε τη χώρα μας!»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ