ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για την διενέργεια των εκλογών στα επιμελητήρια της χώρας

0

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για την διενέργεια των αρχαιρεσιών ανάδειξης νέων διοικήσεων στα επιμελητήρια της χώρας. Οι εκλογές θα γίνουν στις 15 και 16 Νοεμβρίου, οπότε και οι αντίστοιχες διεργασίες στα κατά τόπο επιμελητήρια της χώρας έχουν ξεκινήσει με φόντο τις κάλπες.

Στο Ρέθυμνο η εκ νέου υποψηφιότητα του σημερινού Προέδρου κ. Γιώργη Γιακουμάκη θεωρείται δεδομένη. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως και η επανεκλογή του δεν αμφισβητείται.

Και τούτο γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να λειτουργεί συναινετικά και μάλιστα με σύνθεση δυνάμεων, αξιοποίηση προσώπων χωρίς κομματικές ταμπέλες και με πολιτικές επιλογές προς όφελος των μελών του επιμελητηρίου και της εν γένει προόδου του τοπικού επιχειρείν.

Φαίνεται, λοιπόν, πως το συναινετικό κλίμα παραμένει κυρίαρχο στο ΕΒΕΡ και όλα δείχνουν πως οι επικείμενες εκλογές θα είναι για το Επιμελητήριο Ρεθύμνου μια τυπική διαδικασία, για να συνεχίσει ο Γιώργης Γιακουμάκης και οι συνεργάτες του να προσφέρουν στην τοπική οικονομία από το μετερίζι που έως τώρα κατέχουν να διαχειρίζονται και να αξιοποιούν με αποτελεσματικότητα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ