ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Αναβάθμιση και ανακαίνιση των Τ.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου με συνολική χρηματοδότηση 624.000 €

0

Την ικανοποίηση του για την εξασφάλιση συνολικής χρηματοδότησης ύψους 624.000 για την ανακαίνιση και αναβάθμιση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.), εξέφρασε, με γραπτή του δήλωση, ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Νίκος Μαλλιαρός.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά, το έργο είχε προβλεφθεί να χρηματοδοτηθεί με 124.000 €. Ωστόσο, μετά από διεκδικήσεις της Διοίκησης του νοσοκομείου και την παρέμβαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Ρεθύμνου, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, το ποσό αυξήθηκε κατά 500.000 €.

Η χρηματοδότηση του έργου, η οποία ανακοινώθηκε από τον Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Νεκτάριο Παπαβασιλείου στην ενημερωτική συνάντηση για το νοσοκομείο που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, προέρχεται από το πρόγραμμα «Ανακαίνιση και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα» του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Μαλλιαρού:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς, μετά από διεκδικήσεις της Διοίκησης και την άμεση παρέμβαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπως μας ενημέρωσε ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου, το αρχικό ποσό των 124.000 € που είχε προβλεφθεί για την ανακαίνιση και αναβάθμιση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου μας αυξήθηκε κατά 500.000 €, διαμορφώνοντας το ύψος της τελικής χρηματοδότησης, στα 624.000 €. Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαίτερα θετική, καθώς η αναβάθμιση των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου μας είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουμε στους πολίτες του Ρεθύμνου. Ως Διοίκηση, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την εξασφάλιση πόρων και την υλοποίηση έργων που βελτιώνουν τις υποδομές και τις υπηρεσίες υγείας προς όφελος όλων των πολιτών».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ