ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Στο πλευρό της Δώρας Γκουντούρα οι συγχωριανοί της από το Γαράζο Μυλοποτάμου - Φωτογραφίες από τιμητική εκδήλωση προς τιμήν της το 2013!

0

Αίσθηση έχει προκαλέσει η τοποθέτηση των συγχωριανών της από την πλευρά της μητέρας της, στο Γαράζο Μυλοποτάμου καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού ανάρτησε τα εξής: "H συγχωριανή μας Δώρα Γκουντούρα είναι η Ολυμπιονίκης της καρδιάς μας! Δώρα σε στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να σε στηρίζουμε, γιατί ξέρουμε πως είσαι σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαία αθλήτρια!

Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Γαράζου"!

Η Δώρα Γκουντούρα έλκει την καταγωγή της από το Γαράζο Μυλοποτάμου από την πλευρά της μητέρας της Χαρούλας Κορνάρου. Ο πατέρας της, αστυνομικός από την Ελασσόνα, είχε υπηρετήσει σειρά ετών στο χωριό αυτό και κατόπιν έγινε γαμπρός της οικογένειας Κορνάρου. 

Όταν η Δώρα Γκουντούρα έκανε τις πρώτες μεγάλες διεθνείς επιτυχίες της οι συγχωριανοί της στο Γαράζο την υποδέχθηκαν ως ήρωα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος την τίμησε στην 25ης Παγκρήτια Γιορτή Κίτρου τον Αύγουστο του 2013. Δημοσιεύουμε φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ