ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μήνυμα Δημοτικής Αρχής Μυλοποτάμου για τον θάνατο του Μουσικού Σωπασή Νικόλαου

0

Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε σήμερα τον Νίκο Σωπασή, έναν καλλιτέχνη που η μουσική του άγγιξε τις καρδιές μας και ενέπνευσε πολλές γενιές. Ο Νίκος, με την ανεξάντλητη ενέργεια, την αφοσίωσή του στη λύρα και την αγάπη του για μουσική παράδοση της Κρήτης, υπήρξε φάρος φωτός και δημιουργίας, φέρνοντας τη μαγεία της κρητικής μουσικής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου.

Η ξεχωριστή φωνή και οι μοναδικές του ερμηνείες θα μας συνοδεύουν για πάντα, ενθυμούμενοι τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε με τη μουσική του. Αναμφίβολα το έργο του  και η μουσική του παιδεία, θα παραμείνει ζωντανό στις καρδιές μας και στη μνήμη της κρητικής παράδοσης, καθώς θα συνεχίσει να μας συνοδεύει στα γλέντια και τις χαρές μας. Είμαστε ευγνώμονες για την πλούσια παρακαταθήκη στη «μουσική βιβλιοθήκη» του τόπου και περήφανοι που οι ρίζες του μοναδικού αυτού καλλιτέχνη βρίσκονται στη γη του Μυλοποτάμου.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον αγκαλιάσει στην ιδιαίτερη του πατρίδα, τα Χελιανά Μυλοποτάμου, στην ηρεμία της κρητικής γης, όπου η καρδιά του έβρισκε πάντα γαλήνη και έμπνευση.

Ως Δημοτική Αρχή Μυλοποτάμου, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια  του με την ευχή να τους δίνει ο θεός δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν αυτή την απώλεια.

Με σεβασμό, η Δημοτική Αρχή Μυλοποτάμου!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ