ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μέσα στην κόλαση της φωτιάς ξεχώρισε η βοήθεια και η προσφορά στον συνάνθρωπο

0

 Η κοινωνική προσφορά πρωταγωνιστεί στις δύσκολες ώρες που περνάει το Αμάρι και οι συμπολίτες μας απέδειξαν ότι και θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται. Στην προσπάθεια αυτή συμμετέχει πλήθος ιδιωτών και καθένας συνδράμει όπως μπορεί στις μεγάλες ανάγκες που έχει η πυρόπληκτη περιοχή, κυρίως κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση που έκανε το Πολιτιστικό -Κοινωνικό Κέντρο Αμαρίου, «προφέρθηκαν 300 γεύματα από την δομή των Συσσιτίων της Ι. Μητροπόλεως Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων στα στελέχη και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς επίσης και στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας». Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα: «Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την εταιρεία Creta Farms και τον κ. Δημ. Βιντζηλαίο για την χορήγηση του μεγαλύτερου μέρους των τροφίμων που απαιτήθηκαν, τον φούρνο Μανωλακάκη και όλους τους χορηγούς καθώς επίσης και τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Φουρφουρά για την προθυμία που επέδειξαν.»

Επίσης αξίζει ν’ αναφερθεί ότι οι ηλικιωμένοι κάτοικοι των χωριών που είχαν μεταφερθεί με ευθύνη του Δήμου και της Περιφέρειας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Φουρφουρά, όπου και παρέμειναν κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ φιλοξενήθηκαν στη δομή Αγκάλη Homes του Αμαριώτη επιχειρηματία Γιάννη Γενεράλη. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό κάποιοι από τους κατοίκους που δεν μπορούν να επιστρέψουν ακόμα στο σπίτι τους συνεχίζουν να φιλοξενούνται.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ