ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συναντήσεις του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρεθυμνης και Αυλοποταμου κ. Προδρόμου

0

Την 24η Αυγούστου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος δέχθηκε στο γραφείο του τον αξιότιμο κ. Εμμανουήλ Μουντάκη, νέο Πρόεδρο της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, ο οποίος ζήτησε την ευχή του Σεβασμιωτάτου για την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος διαβεβαίωσε το νέο Πρόεδρο ότι η Τοπική μας Εκκλησία θα συνεχίσει την καλή συνεργασία με την Ομοσπονδία, ακολουθώντας την μέχρι σήμερα όμορφη παράδοση και συνοδοιπορία. Μάλιστα, τον προσεχή Οκτώβριο, η Τοπική μας Εκκλησία θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» 30 νέους ομογενείς από την Αυστραλία.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε ευλογίες προς τον κ. Μουντάκη και τη σύζυγό του και τους ευχήθηκε κάθε ευλογία παρά Θεού στο πολύτιμο έργο τους.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με χαρά το ζεύγος Στυλιανού και Μιλένας Ξερουδάκη, των οποίων τους γάμους τέλεσε προ ολίγων ημερών στον Ιερό Ναό Παναγίας Λατζιμά, και τους δαψίλευσε την αρχιερατική ευχή και ευλογία για το επικείμενο ταξίδι της επιστροφής τους στις Μπαχάμες, μόνιμο τόπο κατοικίας και διαμονής τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ