ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Εφιάλτης για την παλιά πόλη που «πνίγεται» στα τραπεζοκαθίσματα – Έλεγχοι και πρόστιμα σε σταθερή βάση

0

 Εφιάλτης για την παλιά πόλη του Ρεθύμνου, η οργάνωση ενός αποτελεσματικού πλάνου για την τήρηση της κανονιστικής που αφορά την παράνομη επέκταση τραπεζοκαθισμάτων. Το επιχειρείν έχει εξελιχθεί πολύ, με αποτέλεσμα να πνίγονται συχνά τα στενά στα τραπέζια των καταστημάτων. Οι αρμόδιοι φορείς προχωρούν σε ελέγχους και πρόστιμα, μια διαδικασία που θα διευκολυνθεί πολύ με τη σύσταση επαρκούς δημοτικής αστυνομίας

Πονοκέφαλος η τήρηση της κανονιστικής στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, η οποία αναμένεται να τροποποιηθεί το επομενο διάστημα. Η επέκταση του επιχειρείν έχει οδηγήσει τα γραφικά στενά σε μια ασφυκτική κατάσταση.

Ήδη πραγματοποιούνται έλεγχοι και επιβάλλονται πρόστιμα, με το σύλλογο εστίασης να απευθύνει έκκληση για τήρηση της νομιμότητας στους επιχειρηματίες, ενώ ταυτόχρονα η ύπαρξη δημοτικής αστυνομίας αναμένεται να βοηθήσει στην αποσυμπίεση του προβλήματος.

Την ίδια στιγμή, καθημερινά μπλοκάρουν οι δρόμοι της παλιάς πόλης από τα οχήματα τροφοδοσίας των καταστημάτων, τα οποία βγαίνουν συνεχώς εκτός χρόνου του δακτυλίου.

Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ