ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η υπόθεση στο Βιλανδρέδο είναι η σύγχρονη εικόνα του Ρεθύμνου;

0

Η χθεσινή εγκληματική ενέργεια στο Βιλανδρέδο έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Διότι δεν μπορεί να συγκαταλεχθεί στα «συνήθη» ούτε να συμπεριληφθεί χωρίς περαιτέρω προβληματισμό στον κατάλογο με τα «κακώς κείμενα».

Είναι δυνατόν να περνάει στα ψιλά η επίθεση με βιτριόλι σε ένα νεαρό άντρα πριν λίγες εβδομάδες και χθες να επιτίθενται και να πυροβολούν το πατέρα του, κόβοντας του τη γλώσσα;

Αλήθεια που ζούμε; Τι καταστάσεις είναι αυτές και πως δικαιολογούνται σε μια κοινωνία που θέλει να λέγεται πολιτισμένη; Αυτό το Ρέθυμνο θέλουμε τελικά; Το Ρέθυμνο της εγκληματικότητας, της ανοχής και της κοινωνίας που δεν βλέπει, δεν ακούει και δεν μιλάει; Αν αυτό θέλουμε, ε τότε το έχουμε!

Τα τελευταία γεγονότα είναι χαρακτηριστικά της πραγματικότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενέδρα θανάτου είχαν στήσει νωρίς το πρωί της Παρασκευής σε 69χρονο αγρότη, στο χωριό Βιλανδρέδο Ρεθύμνου.

Ο 69χρονος δέχτηκε πυροβολισμό στο στήθος από άγνωστους κι έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι εγκληματίες, φορώντας κουκούλες, περίμεναν το θύμα τους εντός της κτηνοτροφικής του μονάδας και μόλις μπήκε τον πυροβόλησαν τουλάχιστον με δύο σφαίρες.

Ο άτυχος 69χρονος έχοντας ακόμα τις αισθήσεις του τηλεφώνησε στο γιο του που έσπευσε στο σημείο και τον βρήκε σε άσχημη κατάσταση καθώς οι δράστες του είχαν κόψει τη γλώσσα με μαχαίρι για να μην φωνάζει…! 

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου έως την ώρα έκδοσης της εφημερίδας μας νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ