ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε ισχύ το νέο πρόγραμμα του ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου για την μεταφορά των μαθητών

0

Με αφορμή το «πρώτο κουδούνι» που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου έθεσε σε εφαρμογή το φετινό πρόγραμμα που κατάρτισε για την ασφαλή μεταφορά των χιλιάδων μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην σύμβαση που έχουν συνάψει η Περιφέρεια Κρήτης με την «ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου ΑΕ» για την εξυπηρέτηση των αυξημένων μεταφορικών αναγκών των μαθητών της Δυτικής Κρήτης.

Όπως ανακοινώνει η Εταιρία από σήμερα κιόλας έως και το τέλος της σχολικής περιόδου, εκατοντάδες σύγχρονα και ασφαλή λεωφορεία του ΚΤΕΛ -που είναι πλήρως στελεχωμένα με έμπειρο προσωπικό- θα συμβάλουν στην καλύτερη μεταφορά των μαθητών μας από και προς τις σχολικές τους μονάδες.

Βασικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος του ΚΤΕΛ και κατά την φετινή σχολική περίοδο είναι πρωτίστως η ασφαλή μεταφορά των μαθητών.

Επί τη ευκαιρία, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Μέτοχοι και οι Εργαζόμενοι της «ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου Α.Ε.» εύχονται σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και στους γονείς των μαθητών μια καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ