ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τα Κ.Δ.Α.Π Δήμου Ρεθύμνης συμμετέχουν στην 1η Γιορτή Παιδιού στο Δημοτικό Κήπο

0

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Δήμου Ρεθύμνου (Κ.Δ.Α.Π) συμμετέχουν στην 1η Γιορτή Παιδιού που θα υλοποιηθεί το το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, και την  Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου,  από τις 5 το απόγευμα  έως τις 11 το βράδυ στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.

Το διήμερο των εκδηλώσεων συνδιοργανώνουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και  το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε./ Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α. του Πανεπιστημίου Κρήτης, προσφέροντας δωρεάν πλήθος δραστηριοτήτων που θα ενθουσιάσουν  μικρούς και μεγάλους!

Οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται στα παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, συμμετέχοντας σε δημιουργικές, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως πατίνια, κατασκευή κεραμικών, πινγκ πονκγ, ρομποτική με lego, αισθητηριακά παιχνίδια, face painting, ιππασία, αναρρίχηση σε τοίχο, σκάκι, δραστηριότητες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, κ.ά.

Τα Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ρεθύμνης συμμετέχουν σε αυτή τη Γιορτή …Παιδικού  Χαμόγελου, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας στους μικρούς επισκέπτες,  από τις 5 το απόγευμα έως  τις 9 το βράδυ,   τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε έξυπνα εργαστήρια που εμπνεύστηκαν κι επιμελήθηκαν τα στελέχη των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ρεθύμνης.

   Το εκπαιδευτικό προσωπικό των Κ.Δ.Α.Π. μαζί με τα παιδιά θα παίξουν και θα διασκεδάσουν με:

  • Tik tok challenges: ποιός αντέχει τις προκλήσεις του tik tok; Προκλήσεις με αντοχή σώματος, με αστεία, με εκφράσεις- συναισθήματα, με ταχύτητα κ.α.
  • Πειράματα: Όλα γύρω μας είναι φυσική ή μαγεία; Μπορεί ένα ποτήρι με νερό να γυρίσει χωρίς να χυθεί ή ένα αβγό να πέσει χωρίς να σπάσει; Τα παιδιά μεταμορφώνονται  σε  μικρούς επιστήμονες και ανακαλύπτουν τον κόσμο της φυσικής…και της μαγείας!

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα και τα στελέχη των Κ.Δ.Α.Π., προσκαλούν τους μικρούς συμπολίτες και όσους αισθάνονται παιδιά,  το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, 5μ.μ. - 9 μ.μ. στο Δημοτικό

Κήπο, για  να μοιραστούν χαμόγελα, αισιοδοξία και με οδηγό τη φαντασία, να δημιουργήσουν τον όμορφο και ξέγνοιαστο κόσμο που επιθυμούν!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ