ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Αγωνιούν οι πολίτες για το νερό στο Ρέθυμνο - «Την λειψυδρία δε τη δημιουργούν οι ΔΕΥΑ», τονίζει ο Μαρινάκης

0

 Ξεκάθαρη θέση απέναντι στις πρόσφατες εξαγγελίες του ο υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας παίρνει ο Γιώργος Μαρινάκης, αναφορικά με το νέο χάρτη των ΔΕΥΑ που προβλέπει τη μείωση τους στο ¼ μέσω συγχωνεύσεων ανά περιφερειακή ενότητα, χαρακτηρίζοντας τις ανακοινώσεις αχταρμά παρεμβάσεων χωρίς αρχή, μέση και τέλος

Ως έναν «αχταρμά παρεμβάσεων» χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θοδωρή Σκυλακάκη σχετικά με το νέο χάρτη των ΔΕΥΑ με στόχο να μειωθούν στο 1/4 , ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Υ.Α, Γιώργος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης, αναφερόμενος στο φλέγον ζήτημα της λειψυδρίας, το οποίο έθεσε στη βάση του προβλήματος ο υπουργός, επεσήμανε πως θα έπρεπε να συζητείται η κατανάλωση στο αρδευτικό κομμάτι και όχι να στοχεύονται οι ΔΕΥΑ.

Την ίδια στιγμή έκδηλος είναι ο προβληματισμός των πολιτών με την ανησυχία τους για το νερό να εντείνεται.

Σχετικά με τις εξαγγελίες του υπουργού για τη ρύθμιση στην τιμολόγηση του νερού, δεδομένου ότι η χώρα μας είναι από τις ακριβότερες στην ενέργεια, ο Γιώργος Μαρινάκης τόνισε πως πρέπει η ανεξάρτητη αρχή να πάρει θέση έναντι αυτής της αδικίας.
 

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ