ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Κλείνει η επαρχιακή οδός Οδικός Άξονας Ρέθυμνο – Απόστολοι – Μάνδρες

0

 Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης κάνει γνωστό ότι από 16/09/2024, το τμήμα της επαρχιακής οδού 13  (Αμαριώτικος δρόμος) από Χ.Θ. 1+750 έως Χ.Θ. 2+327 (συμβολές προς Γιαννούδι) θα παραμείνει κλειστό λόγω εκτέλεσης εργασιών στα πλαίσια του έργου: «Οδικός Άξονας Ρέθυμνο – Απόστολοι – Μάνδρες». Οι δυο κινήσεις προς Ρέθυμνο και Αμάρι που διακόπτονται θα εξυπηρετηθούν μέσω εναλλακτικής διαδρομής – παράκαμψης.

Η εναλλακτική διαδρομή-παράκαμψη της Επαρ. Οδού Ρεθύμνου – Φράγμα Ποταμών, στην κατεύθυνση προς Ρέθυμνο και Αμάρι, περιλαμβάνει πορεία μέσω της Επαρ. Οδού προς Γιαννούδι. Στην παράκαμψη, οι οδηγοί κατευθύνονται με τις απαραίτητες προειδοποιητικές πινακίδες κατεύθυνσης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε  τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας,  να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές, καθώς και να κάνουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ