ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Το επίδομα τους στοίχησε ακριβά – Δυο νέες απάτες ερευνούν οι αστυνομικοί

0

Δυο νέες υποθέσεις εξαπάτησης ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο με θύματα δυο νέες γυναίκες 31 και 22 ετών. Και οι δυο υποθέσεις έχουν αρκετά κοινά σημεία μεταξύ τους, με τον τρόπο δράσης του επιτηδείου να είναι ο ίδιος ενώ τα δυο φερόμενα θύματα είδαν να κάνουν «φτερά» από τους λογαριασμούς 1200 ευρώ συνολικά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές οι δυο κοπέλες δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από άγνωστο αριθμό. Όταν απάντησαν, η άγνωστη φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής συστήθηκε ως ο λογιστής του εργοδότη τους και στη συνέχεια τους ζήτησε κάποια στοιχεία με πρόφαση ότι οι δυο κοπέλες δικαιούταν κάποιο επίδομα. Οι δυο γυναίκες του αποκάλυψαν προσωπικά τραπεζικά τους στοιχεία και στην συνέχεια όπως κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές είδαν από χρηματικά ποσά να κάνουν «φτερά» από τον λογαριασμό τους.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση από το λογαριασμό της πρώτης γυναίκας με την οποία επικοινώνησε στις 11 Σεπτεμβρίου απέσπασε 650 ευρώ ενώ την επόμενη ημέρα φέρεται να επικοινώνησε με το δεύτερο φερόμενο ως θύμα και να απέσπασε 550 ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις δυο υποθέσεις.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ