ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών στο Γιαννούδι

0

Τη σύμβαση για την εκτέλεση έργων με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας του οδικού δικτύου της περιφέρειας του Δήμου Ρεθύμνης, υπέγραψε σήμερα (13/9/2024) ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης με τον ανάδοχο εργολάβο, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δ.Ρ. κ. Άγγελου Μαλά και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνου κ. Ιάκωβου Διακουμάκη.

Οι βελτιώσεις αφορούν υφιστάμενους δρόμους που είναι στρωμένοι με τσιμέντο και  παρουσιάζουν έντονες ρηγματώσεις, λακκούβες, αποκολλήσεις, ολισθηρότητα  κλπ, που δυσχεραίνουν  την προσπέλασή τους από τους κατοίκους.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 33.570 € (με Φ.Π.Α.) και θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του Δήμου και  από πιστώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Όπως δήλωσαν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Δ.Ρ,  το συγκεκριμένο έργο είναι μικρής συγκριτικά οικονομικής αξίας αλλά μεγάλης λειτουργικής αξίας για τον Οικισμό Γιαννουδίου αφού εκτός της βελτίωσης της προσπελασιμότητας και της ασφάλειας του οδικού δικτύου, συνδέει τις ιδιοκτησίες των κατοίκων της περιοχής με το δημοτικό Κοιμητήριο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ