ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου: Ξεκίνημα με το «δεξί» στο κύπελλο ΕΠΣ Ρεθύμνου

0

Νικηφόρα ξεκίνησε στον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου ο Αστέρας, ο οποίος και επιβλήθηκε με 4-0 της Ε.Α.Π. για την 1η αγωνιστική του Α' Ομίλου.

Ήταν ένας αγώνας που ο Αστέρας από τα πρώτα λεπτά έδειξε τις άγριες διαθέσεις του αφού έλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, δημιούργησε πολλές φάσεις και έπαιξε πολύ όμορφοποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μάλιστα προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο μέρος συνεχίζε να δημιουργεί ευκαιρίες, αφήνοντας ικανοποιημένο τον Ηλία Ασπρομάτη για την εμφάνιση.

Στον αγώνα με την Ε.Α.Π. εγκαινιάστηκε και νέα εμφάνιση της ομάδας μας, η οποία συνδυάζει τα παραδοσιακά χρώματα της (κίτρινο -μπλε) και «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι για την Τετάρτη (02/10) για τη 2η αγωνιστική του κυπέλλου ΕΠΣ Ρεθύμνου με αντίπαλο τον Ρεθυμνιακό στη Σοχώρα.

Στο 5' μετά από κόρνερ του Πολυμίλη, ο Σαββάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά εκείνη κατέληξε άουτ.

Στο 11' ο Τάκα βρήκε τον Νίκο Χατζηκωνσταντίνου μέσα στην περιοχή, αυτός την κατάλληλη στιγμή την έδωσε στον Βελονάκη που δεν είχε πρόβλημα από κοντά να ανοίξει το σκορ.

Στο 17' μακρινό σουτ από τον Γερωνυμάκη, ο Τσιλιμπάρης μπλόκαρε με δεύτερο χρόνο.

Στο 26' ο Πολυμίλης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Νίκο Χατζηκωνσταντίνου και εκείνος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 33' μετά από ωραία ενέργεια στην επίθεση, ο Τάκα έβγαλε την κατάλληλη στιγμή στον Βελονάκη που δεν είχε πρόβλημα να διπλασιάσει τα τέρματα του και να κάνει το 3-0.

Στο 42' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Δαμανάκης δεν κατάφερε από καλό σημείο να απειλήσει τον Παπαδάκη.

Στο 48' Μαρίνοφ βρέθηκε απέναντι από τον Τσιλιμπάρη αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Στο 55' ο Σαββάκης από πλάγια μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ε.Α.Π.

Στο 60' η Ε.Α.Π. έφτασε κοντά στο γκολ αλλά τα σουτ των Καζαμία, Καλτσουνίδης και Δαμανάκης στην ίδια φάση, αποκρούστηκαν από τον Παπαδάκη και τους αμυντικούς μας.

Στο 73' Πολυμίλης και Σαββάκης δοκίμασαν το πόδι τους αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν αφού ο τερματοφύλακας της Ε.Α.Π. απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 77' ο Ασπρομάτης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βελονάκης με κεφαλιά έκανε το 4-0.

ΑΟΝ Αστέρας (Ηλίας Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Αποστολίδης, Ασπρομάτης, Χατζηκωνσταντίνου Εμ., Σαββάκης (74' Ανυφαντάκης), Γερωνυμάκης (69' Τσόγκας), Χατζηκωνσταντίνου Ν., Μαρίνοφ (61' Χατζηνικολίδης), Πολυμίλης, Τάκα, Βελονάκης.

Ε.Α.Π.(Κώστας Πολύχρονος): Τσιλιμπάρης, Παυλάκης Εμ., Στεφανάκης Ε.,Λίτσι,Καλρδαράς (81'Σωπασουδάκης),Μαγαράκης, Παυλάκης Κ., Καλτσουνίδης (81'Μπράχο), Σαρινάκης (61' Λαδιανός Ε.), Καζαμίας Ε., Δαμανάκης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ