ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Καθημερινή ταλαιπωρία από τα έργα στο κέντρο της πόλης – Εργοτάξια δίπλα σε σχολεία δυσχεραίνουν την κατάσταση

0

 Παραλύει καθημερινά το κέντρο του Ρεθύμνου από τα έργα που γίνονται στην οδό Κονδυλάκη, έναν δρόμο που οδηγεί σε μια από τις κεντρικότερες λεωφόρους της πόλης. Το εν λόγω έργο, μαζί με εκείνο έξω από το δεύτερο γενικό λύκειο, δημιουργούν συνθήκες εργοταξίου δίπλα στους μαθητές, με τους αρμόδιους να συστήνουν λίγη υπομονή. Παράλληλα, η έλλειψη προσαρμογής της καμπύλης του δρόμου προς Ασκούτση στο Κολωνάκι, αποτελεί ένα εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο που χρίζει άμεσης διόρθωσης

  • «Χωρίς αυγά δε φτιάχνεις ομελέτα», λένε οι Ρεθεμνιώτες για τα έργα
  • «Κόκκινο πανί» για ατύχημα η στροφή για Ασκούτση στο Κολωνάκι

Ταλαιπωρία και μεγάλη ενόχληση προκαλούν σε πολίτες τα έργα που γίνονται στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου. Οι ανά τμήματα εργασίες στην οδό Κονδυλάκη, συχνά παγώνουν την κίνηση, με το έργο που βρίσκεται αυτή την περίοδο έξω από το πρώτο γενικό λύκειο να δυσχεραίνει την κατάσταση.

Σκόνη και φασαρία συνθέτουν το σκηνικό έξω από το Δεύτερο Γυμνάσιο και λύκειο της πόλης στις οδούς Ασκούτση και Παστέρ, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να τονίζει πως χρειάζεται υπομονή και μέριμνα για την ασφάλεια των μαθητών.

Οι Ρεθεμνιώτες κάνουν λόγο για καθημερινή ταλαιπωρία, με τους περισσότερους ωστόσο να εμφανίζονται ικανοποιημένοι που η πόλη προσαρμόζεται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Την ίδια στιγμή, στα έργα της συμβολής της λεωφόρου Κουντουριώτη και Ασκούτση, φαίνεται πως ένα τμήμα δε βρισκόταν στη μελέτη, με αποτέλεσμα να καθίσταται εξαιρετικά επικίνδυνο και να απαιτεί άμεση προσαρμογή ώστε να μη θρηνήσουμε θύματα.

Δείτε το βίντεο:

 

neakriti,gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ