ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Παύλος Γερουλάνος από το Ρέθυμνο: «Μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα του κόμματος» 

0

Με φίλους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι (26/09) ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος. Ο κ. Γερουλάνος τόνισε την ανάγκη αντιπολίτευσης στην «ανάλγητη πολιτική» της κυβέρνησης Μητσοτάκη υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος την επόμενη μέρα.  

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος τόνισε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία για την ενότητα του κόμματος την επόμενη μέρα. «Δεν μπορώ να σας πω ότι δεν θα φύγει ένας συνυποψήφιος, μπορώ όμως να σας πω ότι δεν θα φύγω εγώ, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα» Και ξεκαθάρισε: «Όμως διχασμός του κόμματος δεν θα υπάρξει.» 

Όσον αφορά στη συμμετοχή του κόσμου στην εσωκομματική διαδικασία, ο κ. Γερουλάνος, ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι ο πήχης είναι στου 300-350 χιλιάδες, διότι δημιουργούνται τέτοιες προσδοκίες, ότι κάτι καινούριο μπορεί να γεννηθεί και είναι σημαντικό αυτό για να δώσει στο ΠΑΣΟΙΚ την ώθηση που χρειάζεται.»  

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για το μεγάλο στοίχημα της επόμενης μέρας κι αν αυτό αφορά έναν ισχυρό αντίπαλο απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε: «Το στοίχημα είναι να τον κερδίσουμε στις εκλογές και δεν το λέω όντας αιθεροβάμων, αλλά γιατί υπάρχουν 3,5 εκ. Έλληνες που δεν πάνε στην κάλπη γιατί περιμένουν κάτι καινούριο να γεννηθεί». Και εξήγησε:  «Αν κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, δώσουμε ένα σχέδιο που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ διακριτό, αναβαθμίσουμε την επικοινωνία μας, συνδεθούμε και πάλι με την κοινωνία μέσω των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ και βγάλουμε μπροστά μια ηγετική ομάδα συνθετική, η οποία μπορεί αύριο να πείσει τον κόσμο ότι αυτά που λέμε θα τα κάνουμε πράξη, τότε πιστεύω ότι είναι εφικτό να κερδίσουμε τον κ. Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές.»   

Στη συνέχεια σημείωσε ότι ο κόσμος περιμένει μια λύση και θα ψηφίσει τον άνθρωπο που θα του την προσφέρει. Χρειαζόμαστε μια πολύ ισχυρή αντιπολίτευση ενάντια στην «ανάλγητη πολιτική» του κ. Μητσοτάκη που οδηγεί την εξουσία και τον πλούτο στα χέρια λίγων ανθρώπων.

Κλείνοντας ό υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντώντας στο γιατί ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να τον ψηφίσει για πρόεδρο του κόμματος είπε: «Γιατί έχω ένα σχέδιο το οποίο κάνει το ΠΑΣΟΚ διακριτό και ξαναθυμίζει στον κόσμο όλο το αξιακό πλαίσιο το οποίο έχουμε. Έχω εμπειρία και από το δημόσιο και από τον ιδιωτικό τομέα. Ξέρω πως λειτουργεί η αγορά, δεν ξέρω μόνο πως λειτουργεί η πολιτική και επίσης μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα και από το ιστορικό μου μέχρι σήμερα και από το γεγονός ότι θα είμαι στη βουλή και θα δίνω τις μάχες από την πρώτη γραμμή.  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ