ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Χάρης Δούκας από το Ρέθυμνο: «Στέλνουμε μήνυμα δημοκρατικής ανατροπής»

0

Το Ρέθυμνο επισκέφθηκε την Πέμπτη 26/09 ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στις 6 Οκτωβρίου.

«Είμαι στο Ρέθυμνο και στη δημοκρατική Κρήτη του Ελευθερίου Βενιζέλου που τόσο αγάπησε ο Ανδρέας Παπανδρέου και θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα δημοκρατικής ανατροπής», είπε ο ίδιος μόλις έφτασε στο Εργατικό Κέντρο όπου πραγματοποίησε ομιλία για τους υποστηρικτές του.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην ξεκάθαρη επιλογή που θα πρέπει να είναι το ΠΑΣΟΚ θέτοντας ένα καθαρό όπως το χαρακτήρισε δίλημμα: «Θέλουμε πάρα πολύ κόσμο στις 6 του Οκτώβρη και θέλουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε το ΠΑΣΟΚ να μπορεί να είναι μια ξεκάθαρη επιλογή για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας. Το δίλημμα είναι καθαρό. Θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ, μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα νικήσει ή ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ «βούτυρο στο ψωμί» του κ. Μητσοτάκη; Αυτό θα απαντήσουμε όλοι και όλες στις 6 του Οκτώβρη.»

Σε ερώτημα που αφορούσε την ενότητα του ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα ο υποψήφιος πρόεδρος, απάντησε: «Αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουμε να έχουμε μεγάλη δυνατότητα να κάνουμε τη «δημοκρατική έκρηξη». Παλεύω πάρα πολύ όπως βλέπετε και περιμένω να παλέψουν όλοι για την ενότητα γιατί είναι βασική προϋπόθεση.»

Κλείνοντας απάντησε στο γιατί θα πρέπει να τον επιλέξουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη της 6ης Οκτωβρίου: «Γιατί θέλουμε ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης που να είναι συμμετοχικό, συμπεριληπτικό, ανοιχτό και όλοι να έχουν ρόλο, λόγο και ευθύνη. Ένα μοντέλο που να μπορεί να δημιουργεί συνθήκες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την κοινωνία για να νικήσουμε».     

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ