ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Οικογενειών και Φίλων Ψυχικής Υγείας (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Νομού Ρεθύμνου

0

Ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων Ψυχικής Υγείας (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Νομού  Ρεθύμνου, ευχαριστεί θερμά το Δήμο Ρεθύμνου και ιδιαιτέρως τον κ. Μάνο Τσάκωνα, για την υποστήριξή τους στην παρουσίαση της παράστασης «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον, που πραγματοποιήθηκε στο  θέατρο «Ερωφίλη», την Παρασκευή 13/09/24, από τη θεατρική ομάδα Α.Ψ.Ε.Ν.Τ.Η. του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά  όσους/όσες μας τίμησαν με την παρουσία τους και τα μέλη του Συλλόγου μας  που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η παράσταση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Α.Ψ.Ε.Ν.Τ.Η.

Ο  Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Νομού Ρεθύμνου, προσκαλεί με χαρά τους/τις ενδιαφερόμενους/ες, να πλαισιώσουν και φέτος την εθελοντική του  θεατρική ομάδα «Α.Ψ.Ε.Ν.Τ.Η» (Από Ψυχής Εθελοντής Νέος Τώρα Ηθοποιός))  με συντονιστή τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βαγγέλη Λιοδάκη.

Η θεατρική μας ομάδα, μέσα από την ενασχόληση θεατρικών κειμένων και ποιημάτων, ανακαλύπτει κρυφά νοήματα και ανασύρει κρυμμένα συναισθήματα στοχεύοντας, εκτός των άλλων, στην ψυχική ευεξία, στον αποστιγματισμό της ψυχικής νόσου και στην κοινωνική αλληλεγγύη και αποδοχή.

Τα μαθήματα Θεάτρου θα υλοποιούνται κάθε Δευτέρα από τις 18.00  έως τις  21.00  στο ισόγειο του Κ.Η.Φ.Η στην Πλατεία Μικρασιατών, όπου φιλοξενείται ο Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ. Ρεθύμνου.

Η πρώτη συνάντηση της Θεατρικής Ομάδας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 18.30

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ